J-Hope din BTS este artistul solo cu cea mai înaltă poziție în top „Billboard 200” + altele

Похожее изображение

Recent, reprezentanții de la Billboard și-au actualizat clasamentele lor, iar în topuri găsim din nou artiștii noștri dragi!

Cea mai impresionantă realizare din această săptămână aparține membrului BTSJ-Hope, care a debutat cu mixtape-ul său „Hope World” pe locul 63 în clasamntul „Billboard 200”, devenind artistul solo coreean cu cea mai înaltă poziție. Trebuie remarcat faptul că în această listă au ajuns doar 10 artiști k-pop: BoABig Bang, TaeTiSeo, G-Dragon și Taeyang din Big Bang, 2NE1, Girls Generation, EXO, BTS și Jonghyun din SHINee, iar J-Hope este cel de-al 11-lea. Între timp, BTS păstrează un loc în top cu „Love Yourself: HER” pentru a 21-a săptămână la rând. De această dată mini-albumul s-a clasat pe locul 95, coborând 15 poziții.

În ceea ce privește clasamentul „Billboard World Albums”, acesta a fost cucerit de mixtape-ul lui J-Hope. Pe locul 2 avem din nou BTS cu „Love Yourself: HER”, pe locul 4 – Suga din BTS (AgustD) cu mixtape-ul „AgustD”, Seventeen a coborât pe locul 6 cu albumul „Director’s Cut”, iar pe #7 a urcat turpa CLC cu „Black Dress”. Mai mult, albumul „WINGS” de la BTS a urcat pe locul 8, „You Never Walk Alone”, tot de la BTS, se menține pe #12, iar mini-album de la BoA„One Shot, Two Shot”, a coborât pe #14. În această săptămână în „Billboard World Albums” au debutat Songkyu din INFINITE („10 Stories”) și SF9 („Mamma Mia!”) pe locurile 9 și 10.

J-Hope din BTS își face prezența și în topul „Artist 100”, debutând pe locul 97. Tot aici BTS urcă pe #14, iar EXO pe #35. Trebuie menționat faptul că pentru rapper aceasta este prima apariție în top, pentru BTS – a 73a, iar pentru EXO cea de-a 6a apariție.

Să nu credeți că în „Social 50” lucrurile s-au schimbat prea mult, BTS își extinde dominația pentru a 64a oară, iar trupa EXO păstrează locul 2 pentru a șasea săptămână la rând. Între timp, Wanna One continuă să urce și mai sus, ajungând până pe locul 11, iar Seventeen pierde din poziții, coborând pe #22. O coborâre înregistrează și Black Pink, situându-se pe locul 36, după ce săptămâna trecută a fost pe #21. În plus, în această săptămână în top au revenit trupele: GOT7 – locul 25 și TWICE – locul 46.

Felicitări tuturor!

5 gânduri despre „J-Hope din BTS este artistul solo cu cea mai înaltă poziție în top „Billboard 200” + altele

 1. complexityspringer

  Când mă gândesc că Jhope a lansat joi mixtape-ul iar fanii aveau de când a fost lansat doar 14 ore pentru stream până când monitorizarea Billboard se inchidea pe săptămâna asta 😂😂😂
  Iar BTS aveau 4 zile avans de sau clasat pe locul 7 la cb noroc pe ei, but hey JHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPE, cucereşte pe acolo nimic nu-i mai frumos decât sa vezi mixtape-ul lui Jhope pe 1 ,BTS pe 2 şi Agust D pe 4 ,un trio fenomen 😂😂😂

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dana's

  Asta dovedeste inca o data ca fani ARMY ii iubesc si sustin toti membrii la fel de mult, nu exista favoriti.
  Ma bucur enorm pentru J-Hope ❤ BTS se mentin bine, chiar foarte bine si asta dovedeste multe.
  Felicitari, tuturor!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. BangPink

  Nici nu stiu ce asteptari sa am de la comeback-ul lui BTS la ce rezultate a avut J-hope.Top 15 hot100?2 milioane de vanzari?Sper doar sa puna comeback-ul intr-o vineri sa avem cum sa facem multe stream-uri.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s