Ce actriță a arătat cel mai bine în uniforma de stewardesă?

Uniforma de stewardesă și coafura impecabilă, plus o frumoasă actriță de K-drame. Ce poate fi mai frumos?

Însoțitoarele de zbor sunt divele cerului, arată frumos și au un aer încrezător și profesionist în orice moment.

Pentru că toată lumea le admiră, este un motiv în plus să revedem imagini cu câteva dintre actrițele care au interpretat asemenea roluri.

Kim Hye Soo (dreapta):

 

Actrița a apărut în drama „Jjak”, difuzată la postul MBC între 1994 și 1998. Serialul a avut 163 de episoade.

Kim Hee Sun:

 

În 2003, Kim Hye Sun a jucat rolul unei adolescente care a furat inimile publicului, în drama „My Fair Lady.” Coafura ei a devenit trend printre însoțitoarele de zbor din Coreea de Sud, atât de mare succes a avut!

Culmea este că anul trecut actrița a primit un alt rol de stewardesă în drama  „Woman of Dignity”, dar aici ea a avut rolul unei însoțitoare de zbor care se pensionează anticipat.

Hwang Shin Hye:

Actrița a apărut în drama „Match Made in Heaven”, difuzată în 2004. Serialul a fost o drama romantică. Frumusețea de păpusă a lui Hwang Shin Hye a impresionat pe mulți spectatori.

Hyeri: 

Mulți probabil își amintesc de școlărița amuzantă și simpatică din „Reply 1988„, care a devenit stewardesă mai târziu. Deși Hyeri nu a apărut decât pentru scurt timp cu uniforma unei stewardese profesioniste, tranziția personajului său de la o fată zăpăcită la o  angajată profesionistă i-a uimit pe mulți. Se pare că sora biologică a lui Hyeri este însoțitoare de zbor! Poate i-a oferit surorii sale și niște sfaturi care i-au fost utile pentru rol?

Kim Ha Neul:

În drama din 2017, intitulată Road to the Airport”, Kim Ha Neul a avut rolul unei stewardese cu peste 12 ani de experiență profesională și un soț care lucrează în același domeniu. Cei doi, cu serioase probleme de mariaj, încearcă să își găsească echilibrul în viața personală. Serialul a avut un rating foarte mare pentru genul său,  9.7% , datorat cu siguranță actriței care, fiind cunoscută drept regina dramelor romantice, și-a purtat impecabil uniforma și a captivat publicul cu interpretarea ei.

Soo Ae:

Frumoasa și talentata actriță a luat în 2016 rolul unei stewardese pentru drama „The Man In My House”. Personajul său a fost descris ca fiind una din cele mai frumoase însoțitoare de zbor din cadrul companiei aeriene la care lucrează. Actrița Soo Ae este recunoscută și pentru faptul că este una dintre celebritățile cele mai bine îmbrăcate pe covorul roșu, fiind poreclită  ‘Dress-oo Ae (Dress + Soo Ae)’. Internauții sunt de acord cu faptul că, orice ar purta, Soo Ae arată incredibil!

Lee Da Hae:

 

Este ultima dintre frumoasele actrițe coreene care joacă în rolul unei stewardese. Ea apare în acest moment în drama  „The Good Witch” despre o femeie de carieră care se mărită doar pentru a putea avansa în carieră și pentru a evita prejudecățile legate de imaginea unei femei singure care îi împiedică avansarea pe scara ierarhică.

Care dintre actrițe vi se pare cea mai frumoasă stewardesă?

Sursa: hancinema

7 gânduri despre „Ce actriță a arătat cel mai bine în uniforma de stewardesă?

  1. XxsheuniexX

    Hyeri și Soo Ae sunt de-a dreptul superbe, emană o frumusețe ce mă topește, iar k-drama în care a jucat Soo Ae îmi aduce aminte de Lee Soo Hyuk, dragul de el, nu prea am mai văzut informații despre el, sper că face bine și e sănătos, îmi e atât de dor de el, de felul în care juca, să se întoarcă sănătos acasă, ca să ne poată binecuvânta cu noi proiecte.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s