L din INFINITE se transformă în judecător pentru drama „Miss Hammurabi”

Noua dramă „Miss Hammurabi” are parte de o echipă de actori ultra stelară.

Noul serial jTBC este complet pre-produs și se bucură de un casting de excepție:din INFINITE, Go Ara și actorul veteran Sung Dong Il.

Serialul se bazează pe cartea din 2016 cu același titlu, „Miss Hammurabi”, și a fost adaptat de către un judecător care este șeful Tribunalului Districtului Vest din orașul Seul, Moon Yoo Seok, împreună cu regizorul Kwak Jung Hwan, care se va ocupa de filmările serialului.

Drama spune povestea a trei judecători. Unul junior, idealist, Park-Cha Oh-reum (Go Ara), care visează un tribunal care să fie dur cu cei puternici și blând cu cei slabi. L îl va interpreta pe judecătorul elitist Im Ba-reun, pentru care principiile și regulile încalcă bunele intenții, iar judecătorul șef Han Se Sang (Sung Dong Il) va fi tipul realist care înțelege greutățile lumii.

L din INFINITE a primit un premiu pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea avuată în drama MBC’s „Ruler: Master of the Mask”  din 2017, iar acesta este primul său rol principal, ceea ce ridică așteptările publicului legate de noul serial.

Realizatorii „Miss Hammurabi” promit spectatorilor că îi vor lăsa cu zâmbetul pe buze, deci așteptăm să vedem ce situații amuzante va avea de prezentat noua poveste.

Deocamdată, vă invităm să îi vedeți în primele instantanee dezvăluite pe Go Ara și pe L, urmând să le descoperiți noile personaje spumoase în luna mai, când va începe difuzarea serialului.

 

Surse: hellokpop.com, hancinema

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s