Kim Jung Hyun și Seohyun vor juca în drama emoțională “Time”

Kim Jung Hyun continuă să profite de anul 2018, care este anul său în carieră, și acceptă o nouă provocare.

El va juca împreună cu Seohyun în drama „Time”. Agenția actorului O& Entertainment a spus că drama MBC va fi difuzată în iulie 2018.

„Time” este o drama care face o incursiune în povestea unui bărbat care își petrece ultimele momente din viață încercând să dedice totul unei vieți destrămate. Personajul lui Kim Jung Hyun este unul complet opus celui avut în serialul comedie „Eulachacha Waikiki”, care și-a încheiat filmările luna trecută.

După interpretarea sa din drama „Rebel”, actorul demonstrează o motivație la fel de puternică de a-și lărgi spectrul de personaje interpretate, rapid, cu o combinație de roluri unică până acum, deci iubitorii de K-drame ar trebui să aștepte cu mult interes să vadă ce personaj ne va arăta de această dată, chiar dacă este vorba de o melodrama.

Deocamdată nu au fost oferite mai multe detalii despre scenariu, în afară de faptul că personajul lui Kim Jung Hyun va fi un fel de gardian/păzitor al eroinei principale, jucată de Seohyun.

Seohyun se va revedea cu regizorul cu care a lucrat în 2017 pentru drama „Good Thief, Bad Thief”, un proiect reușit. Personajul ei principal va fi o femeie care abandonează studiile după ce visul ei este distrus.

Kim Jung Hyun, care a dovedit deja talentul său actoricesc, promite că va face tot ce poate să prezinte un nou personaj interesant. El a spus: “Sunt bucuros să pot saluta lumea cu o lucrare bună. Vreau să mă iubiți atât de mult încât voi încerca din răsputeri să vă arat interpretări proaspete.”

El a încheiat recent filmările și pentru un film SF melancolic,” Meet the Memories”.

Un alt aspect care va merita observat este chimia dintre cei doi protagoniști. Este clar că Kim Jung Hyun poate topi și pietrele, iar Seohyun are interpretări destul de pasionale, deci sună promițător. Sunteți și voi curioși de chimia dintre  Kim Jung Hyun și Seohyun?

Sursa: hellokpop.com

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s