Yoo Seon Ho oferă un sfat stagiarelor de la „Produce 48”, vorbește despre Jinho și altele

Yoo Seon Ho, fostul participant al sezonului 2 din Produce 101, a oferit un sfat participantelor de la „Produce 48” de la Mnet și a vorbit despre unul din colegii de agenție de la care el primește sfaturi. 

Artistul de la Cube Entertainment a debutat solo recent cu primul mini-album „Spring, Seon Ho” și cu melodia de titlu „Maybe Spring”.

Într-un interviu pentru portalul de știri SE Daily, Yoo Seon Ho a fost rugat să compare cum a fost să evolueze pe scena de la ”Produce 101” în comparație cu experiența de cântăreț solo. El a răspuns: „Este dificil să umplu o scenă întreagă de unul singur. Intro-ul de la „Maybe Spring” este destul de lung și m-am simțit straniu. Doar am stat acolo fără să mă mișc, dar în același timp e o melodie cu care mișcările în jur nu se combină bine. Așa că am privit spre fani, dar apoi directorul mi-a spus că doar privitul la fani nu va face bine. Am încercat felul meu de a privi spre cameră și apoi m-am uitat în sus.”

Intervievatorul a menționat că Jinho din Pentagon a fost prezent la prima difuzare, iar Seon Ho a răspuns: „Jinho este profesorul meu de vocal. Pentagon a avut un orar încărcat ce includea pre-înregistrarea la ora 11, iar după aceea trebuiau să zboare în Japonia, dar în acea dimineață, el a venit cu alți membri Pentagon și mi-a dat multe sfaturi. De asemenea, el mă îndrumă astfel încât eu să devin mai bun acolo unde am lipsuri. Trebuie să mă port bine cu el.”

Perioada de promoții a lui Yoo Seon Ho se suprapune cu perioada de promoții a foștilor concurenți Ahn Hyeong Seop și Lee Eui Woong. Seon Ho a comentat: „Chiar suntem apropriați. M-am simțit bine pentru că au fost două persoane cu care am putut vorbit liber într-un spațiu public.”

Pe 15 iunie, noul sezon al seriei ”Produce 101” va începe cu premiera „Produce 48”, ce are în prim-plan stagiarele din Coreea și Japonia. Când a fost rugat să ofere un sfat ca de la cineva care a fost deja în locul lor, el a răspuns: „Cred că timpul în care am fost la „Produce 101” a fost cel mai obositor și mai dificil din viața mea. Dar cred că dacă folosiți acest timp ca să dați tot ce e mai bun din voi, un bun rezultat va apărea la orizont. Însuși rezultatul nu e foarte important, eu sper că voi veți putea arăta publicului tot ce doriți să arătați.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s