Un actor începător este acuzat că și-a amenințat colega cu o armă și a hărțuit-o sexual!

Actorul Lee So Won, în vârstă de doar 21 de ani, a fost implicat într-un scandal care i-ar putea afecta întreaga carieră!

Potrivit unui raport în exclusivitate oferit de poliția locală, pe 8 mai actorul a amenințat cu o armă pe una dintre colegele sale și a hărțuit-o sexual. Se spune că cei doi se aflau la o petrece, când acesta a încercat să o sărute și să stabilească și alte contacte fizice cu ea. Cu toate acestea, tânăra l-a refuzat și a chemat pe un prieten să o ajute, fapt ce l-a înfuriat pe So Won. Prin urmare, actorul a scos o armă și a început să o amenințe.

De asemenea, poliția a raportat că, în timpul interogatoriului, Lee So Won a fost beat, a strigat la polițiști și a folosit un limbaj vulgar.

Inițial, personalitatea actorului nu a fost dezvăluită, dar un pic mai târziu, agenția Blossom Entertainment a confirmat faptul că acesta era Lee So Won: „Am aflat că acest lucru s-a produs în momentul în care Lee So Won a consumat alcool împreună cu niște prieteni. Nu avem motive pentru a-l îndreptăți. Ne plecăm capul și cerem scuze pentru cele întâplate. Actorul Lee So Won și-a recunoscut acțiunile și meditează profund asupra atitudineii sale nepăsătoare și greșite față de cealaltă parte. Ne cerem scuze încă o dată. So Won își va asuma responsabilitatea pentru cele făcute”.

sursa

16 gânduri despre „Un actor începător este acuzat că și-a amenințat colega cu o armă și a hărțuit-o sexual!

 1. 파티

  Nuuuuuuuu 😭😭😭😭😭 de ce ai făcut asta?!??!?! 😭😭😭😭 Nu pot să cred 😭😖💔 Chiar m-a dezamăgit… 💔💔💔😭

  Apreciază

  Răspunde
 2. Sophie Alisson

  la noi toti barbatii/baietii a-r fii la inchisoare in acest caz… :))))… ce gingase/nevinovate mai sunt unele ..(spun asta si sunt fata).. unele chiar au nevoie de atentie mai ales dk mai este implicat si cineva cunoscut… offoff… ps. nu stiu cine este acel tip

  Apreciază

  Răspunde
   1. INA

    O arma poate fi orice nu neapărat un pistol poate era un cutit sau un pahar sau ceva ascutit orice poate deveni arma chiar si un pix.

    Apreciază

    Răspunde
 3. Arina

  Cind consumi bautură nu ești conștient de nimic și eu nu-l cred vinovat. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat, poate și el a fost amenințat de prietenul ei. Dacă e o celebritate faimoasa faci orice ca să o distrugi.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Roxana

  Vai ce dragute sunt toate astea ce comenteaza. Mi-au dat si lacrimile. Pai inseamna ca omul trebuia sa impuste pe cineva ca sa nu mai sariti voi toate asa ranite. Ca saracul ca nu stiu ce. Bine dragelor. Fie. Deci ce avem aici? Agresiune sexuala. Verificat. Arma la purtator. Verificat. Amenintare cu arma. Verificat. Ma… il inteleg ca era beat. Nah… se mai omoara lumea la betie. Da… tare mi-ar place sa mai coborati si cu picioarele pe pamant cateodata. Sincer acum… Omu voia sa violeze pe cinevaaaaaaaa…. dar nuuu. Unicorni si stelute verzi pe pereti sa vizati. Somn dulce.

  Apreciază

  Răspunde
  1. INA

   O arma poate fi orice nu neapărat un pistol poate era un cutit sau un pahar sau ceva ascutit orice poate deveni arma chiar si un pix.

   Apreciază

   Răspunde
 5. Voldemort

  Mie personal îmi plăcea de el și chiar îl consider un actor talentat. Cea mai bună decizie pe care ar face-o acum ar fi să se înroleze în armată, părerea mea. Și, degeaba îl acuzăm noi, are și el 21 de ani și și-a dat seama că a greșit.Pe de-o parte îmi pare rău de el, dar pe de altă parte îmi pare rău și de fată. De asemenea, armă poate deveni orice lucru atunci când vrei să ataci, nu neapărat o mitralieră, o suliță sau o sabie :))
  Totuși, oricine merită o a doua șansă. Sper ca viitoarea lui carieră să nu fie foarte afectată de cele întâmplate.

  Apreciază

  Răspunde
 6. Pingback: Reprezentanții de la KBS realizează unul din visele lui Dongwoon din Highlight | K-pop Romania

 7. Pingback: „Music Bank” e în căutare de noi prezentatori? | K-pop Romania

 8. Pingback: „Music Bank” e în căutare de noi prezentatori? | K-pop Romania

 9. Pingback: Emisiunea „Music Bank” are noi prezentatori! | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s