“Show Me The Money” sezonul 7 începe recrutarea de concurenți

Emisiunea de supraviețuire hip hop al postului Mnet “Show Me the Money” se întoarce cu al șaptelea sezon!

Cel mai nou sezon al emisiunii este intitulat: ,, Show Me the Money 777”, numit și ,,Show Me the Money Triple Seven”. Membrii producției au declarat: ,,Suntem înarmați cu un format și mai modernizat comparativ cu sezonul trecut. Vom pregăti cele mai bune momente pentru a satisface așteptările spectatorilor. Vă rugăm să ne arătați o mulțime de atenție.

„Show Me the Money 777” a început oficial recrutarea concurenților la ora 7.00 (ora Coreei) pe 7 iunie. Orice persoană care iubește rap-ul se poate înscrie prin e-mailul oficial al emisiunii, pe site-ul web și pe Instagram până pe 7 iulie.

Spectacolul a împărtășit, de asemenea, un videoclip care promovează recrutarea de rapperi noi. Clipul începe cu o bombă cu ceas setată pe o masă și cuvintele SMTM, prescurtarea pentru „Show Me the Money”, pulverizată pe perete în spatele ei. Pe măsură ce timerul ajunge la 7: 7: 7, bomba explodează pentru a afișa sigla noului sezon.

De la primul său sezon din 2012, „Show Me the Money” și-a menținut popularitatea cu numeroase melodii care sunt în topurile muzicale. Câștigătorii anteriori au fost: Loco, Soul Dive, Bobby din iKON, Basick, BewhY și Hangzoo.

Premiera „Show Me the Money 777” va avea loc în septembrie!

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s