Idolii din industrie care s-au antrenat cel mai mult înainte de a debuta

Visul oricărui stagiar este debutul ca idol K-Pop. Dorința de a urca pe scenă pentru a cânta în fața mulțimilor este o motivație suficient de mare pentru a avea răbdare și a te pregăti pentru momentul când toată lumea te va cunoaște.

Acești idoli s-au antrenat pentru cele mai lungi perioade de timp, înainte de a debuta.

G.Soul: 15 ani

G.Soul s-a pregătit timp de 15 ani pentru a deveni muzician, la JYP Entertainment.    Park Jin Young l-a făcut pe G. Soul protejatul său când avea doar 12 ani, după ce l-a văzut la show-ul SBS show „Talent Development Project 99%”. G. Soul și-a făcut mult așteptatul debut în 2015 cu melodia „You”.

https://www.instagram.com/p/BWezIGvBYyK/?utm_source=ig_embed

G-Dragon din Big Bang: 11 ani

G-Dragon a fost recrutat la numai 8 ani, la un concurs de dans. S-a antrenat 5 ani la SM Entertainment și s-a mutat apoi la YG Entertainment, unde s-a mai pregătit pentru alți 6 ani. În primul său an la YG, printre sarcinile sale se aflau și adusul de apă artiștilor agenției, curățarea studioului, lucruri care l-au ajutat să se modeleze în liderul atât de respectat de la Big Bang.

Kwon Kwang Jin (CNBLUE, N.Flying): 10 ani

Kwon Kwang Jin a petrecut 10 ani de pregătire la FNC Entertainment. Apoi a debutat pentru prima oară cu  CNBLUE în 2009 dar a părăsit grupul după un an din cauza diferențelor muzicale, fiind înlocuit de Lee Jung Shin la chitară bass. Apoi a devenit din nou stagiar și a debutat a doua oară în 2013 cu N.Flying.

Jihyo (TWICE): 10 ani

Lui Jihyo i-a luat 10 ani să debuteze, dar nici după 10 ani debutul ei nu a fost unul sigur. Ea a trebuit să concureze pentru locul în trupa TWICE, împotriva altor stagiare de la JYP, în programul de supraviețuire „SIXTEEN„. Norocul i-a surâs atunci, ea reușind să câștige un loc de debut și a devenit și liderul TWICE.

Jiwon (T-ara, SPICA): 10 ani

Când era mică, făcea parte dintr-un grup numit 5Girls alături de Hyosung (Secret), Uee (After School), Yubin (Wonder Girls) și G.NA. Din nefericire însă, din cauza problemelor financiare ale companiei sale, debutul ei a fost anulat. Jiwon a devenit apoi membră în T-ara, dar nu a rămas acolo pentru multă vreme, având anumite probleme mentale (manifestate prin lipsă de energie). Jiwon nu a renunțat și a revenit, devenind membră SPICA.

Johnny (NCT): 9 ani

Johnny a trecut de audiția globală a celor de la SM, organizată în SUA în 2007. În cei nouă ani ai săi de stagiar, a văzut multe grupuri de idoli, ca EXO sau SHINee debutând. El a așteptat până în 2016 pentru a debuta alături de NCT:

Xiyeon (Pristin): 9 ani

În copilărie, Xiyeon a fost actriță și copil model, apărând pe micile ecrane în roluri minore în drame și spoturi publicitare. Atunci când a mers la audiții la Pledis Entertainment a fost admisă și s-a antrenat 9 ani apărând în videoclipurile trupelor agenției ca After School și Orange Caramel.

Seulgi (Red Velvet): 7 ani

Seulgi este cunoscută ca fiind una dintre dansatoarele cele mai bune din industria K-Pop și motivul din spatele acestui fapt este aici. Ea s-a antrenat la  SM Entertainment încă din 2007, cam prin perioada în care Kai din EXO și Krystal din f(x) s-au alăturat agenției. În timp ce aceștia doi au debutat înainte de Seulgi, ea a continuat să își perfecționeze talentul până a reușit să debuteze în anul 2014 cu Red Velvet.

Yoona (Girls’ Generation): 7 ani

Inspirată de grupul de fete S.E.S., Yoona și-a dorit să devină cântăreață. Ea a reușit să treacă de audițiile de la SM Entertainment și s-a antrenat 7 ani cântând și dansând în permanență. Yoona nu avea prea multă încredere în ea în perioada de stagiar și și-a dorit chiar să renunțe dar a fost convinsă de un profesor de coregrafie să nu abandoneze. Yoona a debutat în 2007 cu Girls’ Generation și acum știm cu toții că trupa este una dintre cele mai mari grupuri feminine de K-Pop din lume.

Alte menționări notabile:

Jo Kwon (2AM): 7 ani

Jessica (Girls’ Generation): 7 ani

Suho (EXO): 6.5 ani

Min (miss A): 6 ani

 

Sursa

 

 

 

 

 

Un gând despre „Idolii din industrie care s-au antrenat cel mai mult înainte de a debuta

  1. INA

    Nu vreau sa fiu nesimtita dar sa te antrenezi 7 ani ,sa fii debutat de 10 ani si sa canti ca Yoona atunci inseamna ca nu ar trebui sa te axezi pe domeniul asta ,dupa atatia ani de antrenament sa fii tot slab la cantat n-are logica sa mergi in continuare in industria asta.(bine daca faci bani chiar daca nu esti asa de talentar are logica)
    Cea mai mare pierdere din industria kpop cred ca a avut-o SM cand a plecat G-Dragon.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu