Han Seo Hee spune că V din BTS a mers în cluburi când era minor, fanii ARMYs o atacă!

Imagini pentru han soo hee and v

Recent, Han Seo Hee a avut o apariție live prin intermediul aplicației Instagram. În timpul emisiei a recunoscut că la vârsta de 19 a vizitat un club de noapte împreună cu V din BTS.

Stagiara a dezvăluit: „În acea zi, Kim Kibum (un model de la YGK+) a venit împreună cu V. În club. Nu știam nimic de V, dar eram apropiată de Kibum”.

Când Seo He a fost întrebată dacă este o fană BTS, a răspuns: „Nu-mi place BTS. Oameni de vârsta mea, voi chiar credeți că ar putea să-mi placă de BTS? Ce vârstă am în cât să îmi placă de BTS sau EXO?”

După ce transmisia live s-a încheiat pe rețele de socializare au pornit discuții cu privire la cele spuse de stagiară. Din moment ce aceasta s-a născut în același an cu membrul BTS, 1995, înseamnă că cei doi au fost minori atunci când au mers în club și nu aveau nici un drept să  se afle într-un loc ca acesta, prin urmare, cele spuse de Seo He ar putea afecta negativ imaginea lui V.

Un pic mai târziu, stagiara a scris următoarele: „Sunt de părere că la acea vreme, el nu era minor ~ La drept vorbind, acesta nu e un subiect pentru care să se facă atât de multă zarvă … ARMYs, vă rog, nu mai fiți așa. Vă iubesc ^^ (nu vreau să depun o plângere pe numele vostru, deci opriți lupta, îmi pare rău)”.

Cu toate acestea, V a dezvăluit în trecut că nu a mers în cluburi, prin urmare, fani ARMYS o acuză de pe Seo Hee că spune minciuni. Ca răspuns la aceste acuzații, stagiara a scris: „… nu mai am de gând să răspund. Imediat ce ofer un răspuns devin ținta presei. Doriți ca numele idolului vostru să apară în presă alături de numele meu? Gândiți-vă bine ~”

Când situația a ieșit de sub control, agenția lui Kim KIbum a oferit o explicați pentru Sports DongA„Este adevărat faptul că Kibum e apropiat de V, dar niciodată nu l-a luat pe acesta într-un club. De asemenea, Kim Kibum o cunoaște și pe Han Seo Hee, însă după ce a devenit faimoasă prin intermediul rețelelor de socializare, a renunțat să mai păstreze legătura cu ea”.

p.s Cu cât devine mai faimoasă, cu atât îi crește nasul mai mult. Nu vi se pare ciudat faptul că pe toți îi cunoaște (mă refer la celebrități)?

Voi ce părere aveți despre această situație controversată?

sursa

Publicitate

16 gânduri despre „Han Seo Hee spune că V din BTS a mers în cluburi când era minor, fanii ARMYs o atacă!

 1. ▲_LezRa_▼

  E beata, lăsați-o 😒
  Cica Bts si Exo? Da’ n-am inteles ce au? Adica Bts si Exo sunt doua trupe geniale! Fac parte din ambele fandomuri! Datorita lor am intrat incet dar sigur in kpop! Ce trupe asculta atunci „desteapta”?😅 Si aia cu varsta… orice trupă are sigurat fani de toate varstele! Orice trupă!

  Apreciază

  Răspunde
 2. TaeTaeV

  Jur că nu am o problemă cu faptul că bias-ul meu a vizitat sau vizitează cluburi și în prezent, sau orice altceva face, am o problemă fix cu ea, Dumnezeule, e atât de insuportabilă chiar și după o simplă știre cu ea, după marele incident cu T.O.P deveniseră insuportabilă, dar după incidentul cu Jonghyun și despre faptul că ea suferă, chiar am început să o înțeleg și să încerc să impatizez cu știrile legate de ea, iar acum din nou încearcă să intre într-un imens conflict, și cum Taehyung e popular și cunoscut de multă lume de ce să nu ne mai facem puțină reclamă? Și nu doar Taehyung, grupul din care face parte e destul de cunoscut, mă supără enorm această ființă, sper cât de curând că îi vine mintea la cap pentru că astfel se poate face și mai mult de râs de cât a făcut-o deja, si alți idoli vor primi ură din cauza ei.

  Apreciază

  Răspunde
 3. complexity

  Dupa ce a distrus reputaţia lui TOP şi a găsit noi victime? 😂😂😂😂
  Se pare că ţintele ei sunt doar trupele populare, i see what are you doing girl 😂😂😂
  Ba îmi pare rău de ea încă e bolnavă cu capul?! 😂😂😂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. complexity

   La cum cunoaştem noi agenţia bighit si ce grijă are de stagiarii /membrii trupei, n’am nici măcar 0,1% credere in ceea ce zice tipa 😂😂😂
   La 19 consider că poate sa facă ce vrea
   El ca băiat in club nu văd nimic rău, ea ca fata in club 😂😂😂
   Vorba ei „eram minori ‘ hups ca fata in coreea îţi strici mai rău imaginea, si’o face cu mâna ei, e funny 😂😂😂

   Apreciază

   Răspunde
 4. Dana's

  ” Ce vârstă am în cât să îmi placă de BTS sau EXO?” pai, și eu mă întreb ce vârstă ai de spui asemenea tâmpenii.
  Ce nu-mi plac oamenii umblători dupa atentie, mai rău e că mai baga și oameni nevinovați in rahaturi.
  Nu înțeleg ce vrea să facă, sa se facă ea populară sau să distrugă trupe?
  După ce termină cu V, incepe cu EXO.
  Și agenția asta a ei nu vede că fata nu-i sănătoasă, că n-are toate țiglele pe acoperiș, sa o interneze la un spital.
  Din partea mea să mănânce din gura cât o vrea, eu tot îi ador pe V și restul trupei, sper că și restul ARMYs gândesc la fel sau macar sa nu se lase influențați de vorbele ei.

  Apreciază

  Răspunde
 5. HerondaleM

  Si eu care am crezut ca tipa asta s-a oprit dupa ultimul scandal. Aparent nu stie ce sa mai nascoceasc ca sa fie in centrul atentie. Si dupa ce ca fix ea porneste scandalul si pune paie pe foc tot ea vine si spune sa nu fie cearta. Like wtf girl, spitalul 9 este dupa colt…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s