Black Pink a luat cu asalt clasamentele muzicale

Imagini pentru black pink ddu ddu du gif

Black Pink are o revenire cu succes!

Pe 15 iunie, trupa de fete de la YG Entertainment a lansat primul său mini-album, intitulat „Square Up”. Albumul include 4 piese noi:„DDU-DU DDU-DU”, „Forever Young”, „See U Later” și „Really”. 

În doar două ore de la lansare, melodia de titlu, „DDU-DU DDU-DU” a ocupat poziții de lider în toate clasamente muzicale, cu exepția lui iChart, în timp real, obținând primul statut all-kill neoficial. De asemenea, „Forever Young” arată rezultate în topuri, ocupând locurile 2 în Melon, Genie, Bugs, Soribada și Mnet, #3 în topul Naver, iar locul 5 în iChart, toate în timp real.

În plus, videoclipul melodiei de titlu a adunat peste 1,1 milioane de aprecieri și 3 milioane de vizualizări în mai puțin de 3 ore de la lansare.

Impresionați de revenirea fetelor, fanii și-au exprimat entuziamul prin intermediul rețelelor de socializare. De la revenirea de la Black Pink, ora 12:00, hashtag-ul „#SQUAREUP_BLACKPINK” se află și acum în trend pe Twitter.

Felicitări trupei pentru acest start excelent!

13 gânduri despre „Black Pink a luat cu asalt clasamentele muzicale

  1. Cătălina

   Neah, e okay. Pana si eu care nu sunt blink sau ceva, tot sunt fericita pentru comeback-ul asta pentru ca e unul foarte bun. In plus cred ca toti facem asa cand grupul preferat are comeback, gen cum eram eu vara trecuta cu exo =)))) cred ca se saturasera toti de mine in perioada aia, =))))

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s