Dispatch îl acuză pe G-Dragon din Big Bang că a primit tratament special în spital + altele

Big-Bang,G-Dragon

G-Dragon din Big Bang a fost acuzat că primește tratament preferențial.

Artistul de la YG Entertainment s-a înrolat pe 5 aprilie și a petrecut deja 20 de zile în spital. El a vizitat spitalul de 4 ori și a luat 2 vacanțe din cauză că era bolnav, care separat au durat 9 nopți și 10 zile. El a fost spitalizat în urma problemelor lui cu glezna pe 19 și a luat o vacanță din cauza unei boli timp de 10 zile. În cele din urmă, a fost programat să părăsească spitalul pe 28.

Cu toate acestea, problema reală este camera de spital pe care o folosește (conform Dispatch, clădirea 3XX, camera 3XX), care este o cameră specială pentru colonei. Nici măcar seniorii și locotenenții nu pot folosi încăperile pentru colonei și el este în prezent într-o primă clasă privată. Camera lui este dotată cu aer condiționat, un frigider și televizor. Camera pentru soldații obișnuiți nu este dotată cu utilitățile de mai sus. În mod normal, orele pentru vizită sunt limitate, între 11:00-17:00. Cu toate acestea, un soldat a raportat: „Am văzut pe cineva care arată ca managerul său după ora 5:00”.

Când cei de la Dispatch au vorbit cu cei de la spital și au întrebat de ce G-Dragon poate să folosească camera pentru colonel, spitalul a răspuns: „Putem răspunde doar în condițiile în care, ne trimiteți o cerere cu 3 zile înainte, așa putem să răspundem acuzațiilor.”

La câteva ore după ștrirea publicată de Dispatch, armata a venit cu o declarație. Un reprezentant militar a clarificat că camerele de lux nu există la Spitalul Yangzhou Armed Forces. G-Dragon se afla într-o cameră de o persoană care poate fi folosită de orice personal care are nevoi speciale în timpul recuperării. De asemenea, ei au explicat că aerul condiționat, frigiderele și televizoarele nu sunt exclusive camerelor de o persoană.

Reprezentant militar a spus:

Nu există o cameră de lux la Spitalul Yangzhou Armed Forces.

G-Dragon a fost internat într-o cameră de o persoană. Coloneii folosesc camerele de o persoană, dar chiar și persoanele care au nevoie de îngrijire specială sau de stabilitate prin izolare au dreptul să rămână în aceste camere. Chiar și soldații de rang inferior care au un sforăit sever rămân în aceste camere.

Există aer condiționat, televizoare și frigidere în camerele comune de spital.

Liderul Big Bang a reușit să rămână în camera de o persoană din cauza nevoii sale de intimitate. Ca o figură bine cunoscută, informațiile private și starea sa de sănătate necesită protecție suplimentară. Rapoartele anterioare au susținut că un alt soldat l-a văzut pe G-Dragon vizitat chiar și după orele de vizită, însă reprezentantul militar a anunțat că a verificat jurnalele de securitate și a confirmat că nimeni nu a fost la G-Dragon în afara orelor desemnate. Ei au subliniat că nimeni în particular nu a primit tratament preferențial în timpul șederii la spital din cauza statutului lor de celebritate. Ministerul Apărării Naționale pregătește o declarație oficială împotriva acuzațiilor cu privire la situația lui GD.

Surse:(1) (2)

15 gânduri despre „Dispatch îl acuză pe G-Dragon din Big Bang că a primit tratament special în spital + altele

 1. susodoi 🌼

  Dispatch vezi-ți de treabă.. O stai? Care treabă? Nu ai asa-i? Atunci lasă-te 😉 In ultima vreme nu isi mai face treaba cum trebuie asa că cei de la Dispatch caută si caută 😂 dar nu au dreptate.
  Eu consider că GD poate să faca ce vrea atâta timp cât iși permite si i se oferă, si gata.. nu e ca si cand ar fi primul de pe planetă care ar putea beneficia de un tratament mai special doar din cauză că e o vedetă populară/cunoscută cum vreți.. celebritate, așa 🙂 dacă nu pentru persoanele importante atunci pentru cine?
  Iar cei de la spital au clarificat..asa că nu s-a întâmplat absolut nimic. Sau ce? Ar trebui să-l bage la urgențe cu 20 de „țigani” (asa ar fi aici) doar pt că e in perioada de armată? In perioada in care vezi Doamne toata lumea ar trebui să il desconsidere sau să il trateze urât brusc? Hai mă lași… GD in armată sau nu, rămane tot GD 💖😏👑 Să nu le fie ciudă.
  Daca cei de la Dispatch ar fi muncit, suferit si s-ar fi stresat cât a făcut-o omul ăsta la viața lui incă din copilărie… poate nu ar mai căuta atatea noduri in papură.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. Tae

   Cred că m-aș interna și eu și aș face parte din acei 20 de țigani dacă GD ar fi internat la un spital din România.😂 Ar fi cel mai frumos moment din viața mea petrecut într-un spital.😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
      1. Tae

       Nu mă aleg eu cu nicio boală, GD merită să mă aibă acolo, lângă el. Cu 20 de țigani acolo, cel puțin cineva să îi fie alături de el. 😂😏😉❤️😘❤️

       Apreciază

       Răspunde
 2. Pingback: YG Entertainment clarifică rapoartele cu privire la tratamentul special primit de G-Dragon în spital | K-pop Romania

 3. Pingback: [CCC] YG și Armata neagă controversa cu privire la tratamentul special primit de G-Dragon în spital | K-pop Romania

 4. Pingback: Internauții solicită ca Dispatch să își ceară scuze oficiale pentru acuzațiile aduse lui G-Dragon | K-pop Romania

 5. Pingback: ,,Jurnalul de Observare a lui G-Dragon” îî face pe coreeni să-și schimbe părerea despre controversă | K-pop Romania

 6. Pingback: G-Dragon a fost forțat să părăsească spitalul fără recuperare+răspunsul YG | K-pop Romania

 7. Pingback: Sute de oameni semnează o petiție pentru guvern prin care vor să închidă Dispatch | K-pop Romania

 8. Pingback: Şeful Statului-Major General spune că G-Dragon nu a primit tratament special – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s