8 actori celebri care erau pe punctul de a deveni idoli K-Pop

Aceste staruri aproape că au debutat ca idoli K-Pop.

Mulți vorbesc despre idolii K-Pop care au devenit actori, dar mai puțini despre actorii care erau cât pe ce să devină idoli. Iată câteva povești mai știute sau mai puțin știute ale unor actori celebri care au cochetat, la un anumit moment din carieră, cu ideea de a devenit idoli K-Pop. Dar, dintr-un motiv sau altul, nu au făcut acest lucru, și astăzi strălucesc puternic pe ecrane. Hai să cunoaștem aceste vedete:

Lee Jongsuk

Jongsuk a început încă din copilărie cu cariera de model, dar, în același timp, se antrena și pentru a debuta în K-Pop. El a stat la SM Entertainment pentru aproximativ 3 luni, destul de puțin de altfel. Pentru că agenția nu și-a ținut promisiunea să îi organizeze debutul ca actor, iar acesta a plecat de acolo și s-a concentrat numai asupra actoriei. Debutul său de actor a fost în 2010 și de atunci a mers numai pe acest drum.

Kim Ji Soo

Știați că Ji Soo a fost inițial stagiar la JYP Entertainment și că agenția se gândea chiar ca el să debuteze ca rapper în trupa GOT7? Totuși, pentru că el luase și lecții de actorie, a decis să meargă pe o carieră de actor, și nu de idol.

Honey Lee

Povestea lui Honey Lee este cunoscută de multă lume. Ea a fost stagiară la YG Entertainment și trebuia inițial să debuteze cu trupa 2NE1. În mod evident, ea a ales altă cale spre celebritate și a urmat actoria, rămânând până azi fidelă meseriei sale.

 Park Bogum

Când era mic, Bogum visa să cânte pentru ceilalți. La liceu, el a devenit stagiar, pentru a-și îndeplini visul, însă a fost orientat către actorie. Bună alegere, nu vi se pare?

 Min Hyorin

Talentata actriță și mai nou soția lui Taeyang din Big Bang a debutat ca și cântăreață la compania JYP! Însă ulterior a decis ca actoria i se potrivește mai bine și a renunțat la cariera muzicală.

Kim Minjae

Unul din actorii noii generații, Minjae a fost defapt unul din primii stagiari de la CJ E&M Entertainment care urma să devină idol, dar în loc să debuteze ca idol a jucat într-o drama și a continuat cu actoria.

El a afirmat că în timp ce se antrena să fie un idol se chinuia să își exprime emoțiile, dar ca actor lucrul acesta i s-a părut extrem de ușor, și că se bucură să se poată exprima atât de liber acum. Minjae nu a renunțat însă complet la muzică, a mai lucrat la OST-uri și alte melodii și este foarte bun la rapat!

 Goo Hye Sun

Original, Hyesun a fost stagiară la SM Entertainment înainte de a se muta la DSP Media și s-a pregătit să debuteze cu o trupă de fete. Dar planurile ei au picat și s-a mutat la YG Entertainment.

Se pare că ea ar fi trebuit să debuteze cu unele din membrele trupei 2NE1, dar apoi a fost sfătuită să treacă la actorie, unde și-a continuat cariera. În decursul anilor însă, ea a mai și cântat și a lansat chiar și muzică!

Ahng Hyo Seop

Alt stagiar care urma să debuteze ca membru al trupei GOT7!

El a fost un elev de liceu din Canada, adus de cei de la JYP în Coreea de Sud și pregătit să devină idol, alături de actualii membri GOT7. Din cauza înălțimii sale, el nu a debutat cu GOT7 și a mers mai departe ca actor, rămânând  extrem de apropiați de foști săi colegi stagiari, în special de Jackson.

Ahn Hyo Seop spune că unul din lucrurile pe care le-a urât cel mai mult în perioada de antrenamente a fost înălțimea lui prea mare.

Ce părere aveți de lista de mai sus? O cunoșteați deja?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s