Actorii din Hwarang: „Unde sunt ei acum?”

Timpul chiar trece foarte repede, premiera serialului „Hwarang: The Beginning” a avut loc acum mai bine de un an. Cu toate că timpul trece și ia cu el amintiri, cu siguranță nu vom uita chimia dintre Go Ara și Park Seo Joon și melodia ce aparține coloanei sonore a serialului, „Even If I Die, It’s You„, cântată de membrii BTS, Jin și V. În memoria dramei „Hwarang”, să vedem ce au făcut actorii în ultima vreme.

Park Seo Joon

Imagini pentru park seo joon

După „Hwarang: The Beginning”, Park Seo Joon a jucat în drama „Fight My Way”, alături de Kim Ji Won. Actrița a spus despre el că a fost cel mai bun coleg, talentul lui actoricesc a adus personajul Go Dong Man la viață, că nu s-a plâns niciodată, nici măcar la scenele dificile de luptă și nu în ultimul rând că este întotdeauna sufletul petrecerii. Actorul a avut rolul principal în filmul „Midnight Runners”, jucând alături de  Kang Ha Neul și Park Ha Soon. Filmul este despre doi ofițeri novice de poliție care investighează o răpire, iar mai târziu sunt aruncați într-o aventură care le costă mai mult decât o noapte.

De atunci, Park Seo Joon a mai jucat în serialul „What’s Wrong With Secretary Kim” și ultima sa apariție și-a făcut-o în filmul „Be With You”.

Imagini pentru Midnight Runners

Go Ara

Imagine similară

Go Ara nu s-a mulțumit doar cu succesul serialului „Hwarang” și a continuat să joace în alte drame coreene clasice, cum ar fi „Black” sau „Miss Hammurabi”. În cea de-a doua dramă, actrița interpretează rolul unui judecător pasionat și înfocat, care nu lasă pe nimeni și nimic să o doboare. Fanii iubesc imaginea personajului ei de femeie puternică, feministă, și chimia dintre ea și L din INFINITE.

Imagini pentru Miss Hammurabi go ara

Park Hyun Sik

Park Hyung Sik

Park Hyung Sik, după ce a jucat rolurile secundare din dramele „Heirs” și „Hwarang”, în „Strong Woman Do Bong Soon” a primit, în sfârșit, unul dintre rolurile principale, jucând alături de Park Bo Young. Drama a prins imediat publicului, crescându-i popularitatea lui Park Hyung Sik. În prezent, acesta joacă în remake-ul serialului american „Suits”.

Strong Woman Do Bong-soon: Episode 12 » Dramabeans Korean drama recaps

Minho

Imagini pentru Minho

Minho din SHINee sau Soo Ho în „Hwarang” a jucat în mai multe drame populare, cum ar fi „Because It’s The First Time”, „Somehow 18” și „To The Beautiful You”. Acesta a apărut de curând la „Please Take Care Of My Fridge”, iar în prezent activează cu trupa, care abia a lansat partea a treia a albumului The Story of Light”.

Do Ji Han

Imagini pentru Do Ji Han

Do Ji Han după ce l-a interpretat pe Banryu în „Hwarang” a jucat în „Lovers in Bloom” împreună cu Im Soo Hyang. Se cunoaște despre acesta ca era un înotător profesionist, dar a renunțat pentru a excela în actorie. El a spus: „Când eram mai mic, practicam înotul, dar am renunțat pentru a-mi urma visul de a deveni un actor. Părinții mei au fost împotriva acestei decizii, dar nu m-au oprit în a-mi urma visul.

Imagini pentru Lovers in Bloom

Kim Taehyung

Kim Taehyung sau V din BTS l-a jucat pe Hansung în „Hwarang”, iar de atunci, până acum, nu și-a mai făcut apariția în nicio dramă sau film. În schimb, a promovat alături de trupă, lansând mai multe albume și piese, cea mai recentă fiind „Fake Love”.

C'est Pour Eux

sursă: dramafever

Un gând despre „Actorii din Hwarang: „Unde sunt ei acum?”

  1. TaeTae

    Îmi amintesc de cei care comentau că Tae nu e pregătit să joace in dramă, că poate joacă prost și că mai bine să nu joace… Unii se mirau că de ce l-au ales pe el, sau spuneau că el/idolii le fură locurile actorilor adevărați și că nici nu o să se uite că sunt idoli in dramă … Câte comentarii răutăcioase și mai erau și unii ARMY , păi dacă ești ARMY susții membrii BTS, nu să spui că nu e pregătit și mai bine să nu joace. Până la urmă V le-a dovedit cu talentul lui, că poate să joace și în drame nu numai in mv lor.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s