Teaserul “My ID Is Gangnam Beauty” prezintă drama prejudecăților legate de idealul feminin

Drama “My ID Is Gangnam Beauty”, în care joacă Cha Eun Woo  din ASTRO și Im Soo Yang, spune povestea unei fete urâte, marginalizate, care apelează la chirurgia estetică.

Spre deosebire de imaginile prezentate anterior, mult mai colorate și vesele, noul trailer al serialului “My ID Is Gangnam Beauty” este mult mai întunecat.

Filmulețul se concentrează asupra copilăriei nefericite a lui Kang Mi Rae (Im Soo Yang), care din cauză cp este urâtă  se ascunde  de ceilalți copii de la școală în baie și este umilită crud atunci când prinde curajul de a-i spune unui coleg că îl place. Teaserul mai lasă și de înțeles că fata va încerca să se sinucidă, decizând în final să renunțe la această hotărâre dramatică și să apeleze la chirurgia estetică.

Finalul MV-ului este unul mult mai vesel și energic și o arată pe Im Soo Yang dansând cu pasiune într-un club, înconjurată de colegii de la facultate, în timp ce este privită din spate de Cha Eun Soo și spunând la final: „Vreau să devin fericită!”

Premiera serialului, care a fost adaptat după un celebru webtoon, va avea loc în data de 27 iulie. Din distribuție mai amintim și pe simpaticul și talentatul actor Kwak Dong Yeon, care revine pe micile ecrane cu un nou rol pozitiv și luminos.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Teaserul “My ID Is Gangnam Beauty” prezintă drama prejudecăților legate de idealul feminin

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s