Daesung şi Taeyang vor rămâne în aceeaşi unitate pentru o lună datorită Festivalului Ground Force

Daesung și Taeyang se reîntâlnesc pentru Festivalul Ground Force.

Se pare că întâlnire între membrii Big Bang o să se întâmple mai repede decât credeam, locul fiind festivalul anual organizat de armată. Festivalul din acest an o să se desfășoare în perioada 5-9 octombrie și o să fie promovat și prezentat de Daesung, Taeyang, Go Kyung Pyo și Joo Won, aceștia vor participa şi la festival cu momente artistice.

În ziua în care armata a dezvăluit posterul festivalului, Seungri a dezvăluit la repetițiile pentru fan meeting-ul din Japonia că cei doi membrii Big Bang vor rămâne în aceeași unitate de cazare timp de o lună pentru viitorul festival, și speră ca programul lui să fie liber în acele zile, pentru a ajunge și el.

În timp ce Go Kyung Pyo și Joo Won nu prea au cum să își arate talentele artistice în armată, nu putem spune asta și despre Daesung și Taeyang. Pe lângă atribuțiile de instructor asistent a lui Daesung, acesta, cât și Taeyang, au susținut mini-concerte pentru unitățile lor.

Daesung a impresionat pe toată lumea la Festivalului de Tomato din Gangwon-do și, împreună cu echipa lui, au câștigat primul loc.

Taeyang a impresionat la rândul lui pe toată lumea în provincia Gyeonggi-do, la mini-concertul Universității Yongin.

Dintre cei patru, Joo Won va fi eliberat cel mai repede, data fiind februarie, 2019, Daesung și Taeyang vor părăsi armata în aceeași zi, 11 noiembrie, 2019, în timp ce Go Kyung Pyo este programat în luna februarie, anul fiind 2020.

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s