Lee Je Hoon, Rowoon din SF9 și Chae Soo Bin revin pe micile ecrane!

Fanii de K-drame se pot bucura pentru vestea că drama SBS/MBC  “Fox Bride Star” a avut deja prima citire a scenariului și a lansat și primele teasere și postere.

“Fox Bride Star” este un serial despre doi rookie (Lee Je Hoon și Chae Soo Bin) care lucrează la departamentul de servicii pentru clienți din cadrul aeroportului internațional Incheon. Scenariul este scris de autorul dramelor hit „Romantic Doctor Teacher Kim”. În serial vom putea să ne bucurăm și de revenirea lui Rowoon din SF9 dar și a altor actori cunoscuți.

Drama se mai intitulează și “Where Stars Land” și este o melodrama interesantă doar și numai datorită  actorilor care o vor interpreta. Lee Je Hoon, care are rolul principal masculin,  a mai apărut în K-drame celebre ca “Signal” (2016) și “Tomorrow, With You” (2017). Chae Soo Bin este o actriță în plină ascensiune, care devine din ce în ce mai iubită și în afara granițelor coreene. Și în portofoliul ei găsim  seriale foarte cunoscute ca “The Rebel” (2017) și “I’m Not a Robot” (2017).

Rowoon din SF9 este al treilea protagonist hot din serial. Idolul transformat în actor a primit extrem de multe aprecieri după prestația lui din drama „About Time”.

Puțin mai jos aveți doar o parte a castingului, de la citirea scenariului și postere noi, dar și o scurtă descriere pentru fiecare personaj în parte.

Lee Je Hoon îl interpretează pe Lee Soo Yeon, un angajat nou din echipa de servicii pentru clienți de la aeroportul Incheon. El a fost angajat având un CV neobișnuit, fiind absolvent al prestigiosului Institut de științe KAIST din Coreea, având totodată și cel mai mare scor la testele TOIEC. În vârstă de 29 de ani, visul său era să devină pilot, însă a trebuit să renunțe la el din cauza unui accident. El își dorește să trăiască la fel cu toată lumea și încearcă să își ascundă secretul.

Chae Soo Bin joacă rolul lui Han Yeo Reum. Angajată pentru un an de zile în echipa de servicii pentru pasagerii de la aeroport, în vârstă de 27 de ani, ea a călătorit în jurul lumii doar cu ghiozdanul în spate. Atunci când în sfârșit este primită să lucreze la aeroportul Incheon, după trei încercări, provoacă din nefericire mai multe accidente și este trimisă în cea mai grea echipă de lucru de la aeroport: echipa de servicii pentru pasageri.

Lee Dong Gun îl interpretează pe Seo In Woo, șeful echipei de planificare a operațiunilor de la aeroportul din Incheon, în vârstă de 37 de ani. El are o carismă flexibilă și un stil de a conduce prietenos. Are abilități incredibile și știe cum să facă față oricărei situații.

Rowoon din SF9 va avea rolul lui Ko Eun Sub. Acesta este un angajat cu contract de un an de zile de la aeroport, membru al echipei celei mai grele din care fac parte eroii principali. În vârstă de 29 de ani, el a intrat să lucreze la aeroport în aceeași zi cu Han Yeo Reum. Este prezentat ca un înger zâmbitor și un tip dulce, membrul al echipei condamnate de lucru. Este o icoană de pozitivism și consolare pentru Yeo Reum, care se străduiește cât poate să facă lucrurile cât mai bine. Ea îi mărturisește acestuia cu sinceritate că îl place, dar va fi refuzată de el în mai puțin de trei secunde. Viața lui se va învârti după între prietenie și gelozie. Fiind deja la al doilea rol într-un serial, mulți fani se întreabă cum va evolua Rowoon, idolul devenit actor, în acest nou rol al său.

Iată și primele teasere ale serialului, care va începe să fie difuzat în 1 octombrie:

 

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s