[BUZZ] China vrea să interzică „înfățișarea feminină”: idolii sunt în pericol?

China mereu a ținus industria de divertisment într-un pumn de fier, și iată că după mai mult de un an de la interzicerea muzicii kpop, autoritățile au ajuns la interzicerea propriilor idoli. 

După cuvintele unei persoane din interior, guvernarea dorește să interzică „înfățișarea feminină” în industria de divertisment, care interzice idolilor masculini cu înfățișarea mai feminină apariția la TV, concerte și participarea la alte evenimente publice. Întrucât nu este o descriere oficială a ceea ce repezintă un bărbat cu „înfățișarea feminină”, internauții au considerat că idolii din categoria „proaspăt veniți” în China, cum ar fi trupele masculine NINE PERCENT și TFBOYS, vor deveni victimele acestei interdicții. Încă un fapt a pus paie pe foc, și anume că NINE PERCENT, a căror participare a fost confirmată la un festival din mijlocul toamnei, a fost ștearsă brusc din lista participanților, care a mai dus la presupunerea că e din cauza interdicției membrului Fan Chengcheng de a părăsi țara (din cauza surorii lui, actrița Fan Bing Bing, dar aici e deja un alt scandal de nivel național).

După părera internauților, această interdicție îi va influența și pe alți idoli populari, cum ar fi Jackson din GOT7, Lay din EXO, foștii lui colegi de trupă Luhan și Tao, dar și a actorilor Li Yifeng și William Chan, chiar dacă ambii au deja peste 30 de ani.

Se pare că unele persoane publice sunt de acord cu asta, întrucât ei au criticat odată tendința Chinei spre promovarea idolilor cu așa-zisa înfățișarea feminină. De exemplu, Nicolas Tse a spus odată la emisiunea „Sing! China”: „Bărbații trebuie să fie mai masculini. Ei au nevoie de mai mulți hormoni masculini.” Wu Jing (Jacky Wu), actorul din filmul cu cele mai multe vizionări din China, „Wolf Warrior”, a zis cândva un glumă că nu știe dacă EXO e o trupă feminină sau masculină.

Dar idolii au și persoane de partea lor. Artista și actrița taiwaneză Annie Liu, pe de altă parte, nu a fost de acord cu colegii ei. Într-un post de pe Weibo ea a subliniat că fiecare trebuie să învețe să respecte oamenii așa cum sunt. Ea a scris internauților care au reacționat pozitiv la interdicția dată: „Bărbații grași, care consideră că nu arată feminin, chiar dacă arată de parcă au cancer în fază finală, vă rog, deschideți ochii și priviți lumea. Încetați să trăiți cu capul în nori, de parcă sunteți împărați.”

Dar ce credeți voi despre această interdicție? Cum credeți că ar influența asupra industriei de divertisment din China? Scrieți-vă gândurile în comentarii.

sursa: yesasia

6 gânduri despre „[BUZZ] China vrea să interzică „înfățișarea feminină”: idolii sunt în pericol?

 1. zicoji13

  unii exagerează, dar e prea brusc să se interzică, ar trebui luată pas cu pas, doar nu îi condamni doar pentru că așa face agenția – să fim serioși, toate agențiile caută ce e mai frumos, pentru public, dar eu una zic că sunt mulți idoli masculini, nu cum se zice aici ”feminini”

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kya

  Ei nu se gândesc că unora le place stilul pe care îl adoptă.La ei în țară nu poți să ai propria ta personalitate. Trebuie să fii un mic roboțel care tace si face.
  În plus, nu le poți schimba fața.
  Luhan mereu a avut o față angelică. Acum ce vor să facă? Să-i facă operații estetice?
  Interdicția aceasta poate să fie acceptată doar de persoane care au o gândire îndoctrinată după părerea mea.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Pingback: Interdicția „înfățișării feminine” în China se pune în aplicare? Fanii se îngrijorează | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s