Șeful Media Line Ent. transmite un comunicat cu privire la mărturia liderului trupei The East Light

Ca urmare a declarațiilor din conferința de presă a liderului grupului The East Light,  Lee Suk Chul, CEO-ul agenției Media Line Entertainment, Kim Chang Hwan, a oferit o declarație oficială. 

Kim Chang Hwan și producătorul agenției, denumit „A”, sunt acuzați de abuzuri fizice și verbale repetate împotriva membrilor The East Light. Kim Chang Hwan a declarat că problemele au fost soluționate și că producătorul a demisionat, însă Lee Suk Chul a dezvăluit într-o conferință de presă că abuzul nu s-a oprit nici măcar după discuțiile cu părinții membrilor trupei.

„Sun Kim Chang Hwan, presedintele si directorul general al companiei trupei The East Light, Media Line Entertainment. In primul rând, îmi cer scuze sincer că nu gestionez în mod corespunzător personalul companiei ca cineva responsabil de Media Line Entertainment și  de The East Light. Am urmărit conferința de presă a lui Suk Chul simțindu-mă atât bolnav cât și rău, exact ca atunci când am descoperit că membrii The East Light au fost abuzați  cu 1 an și 4 luni în urmă. Aș dori să afirm încă o dată că nu am fost niciodată implicat într-un abuz sau atac în ultimii 30 de ani. Nu am încurajat niciodată nici nu am dat ordine să fie nimeni abuzat. Acest lucru este valabil inclusiv atunci când vine vorba de îndrumarea membrilor The East Light. Voi accepta critica pentru comportamentul și greșelile mele. Voi reflecta și voi încerca să rezolv conflictele cu o gândire sinceră. Vă voi oferi viitoare știri referitor la cei 4 membri rămași ai trupei The East Light. Încă o dată îmi cer scuze profunde pentru controversa pe care o provoacă această problemă „.

Ce părere aveți despre declarațiile șefului agenției grupului The East Light?

Sursa: allkpop

3 gânduri despre „Șeful Media Line Ent. transmite un comunicat cu privire la mărturia liderului trupei The East Light

  1. krl1264

    …..crede că va scăpa așa simplu? „criticați-mă, merit”
    nu, serios acum, unde pot gasi un cont gen insta/twitter? am dat acum de instagramul tuturor celor 6 membri, sunt pline cu comentariile de sustinere din partea fanilor, dar mi-ar placea sa ma exprim cât sunt de furioasa acum, si nu aici pe blog, dar chiar in fața lor, a ceo-ului si producatorului ăla, să înțeleagă cât de eficiente sunt metodele lor de „educare”

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
  2. Pingback: JTBC dezvăluie o înregistrare în care membrii The East Light sunt amenințați de șeful agenției | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s