Choi Jin Hyuk este gata să revină în drama “The Last Empress”

K-Drama “The Last Empress” a lansat primul teaser cu  Jang Nara, Choi Jin Hyuk și mulți alții.

“The Last Empress” are loc într-o realitate alternativă în care Coreea modernă este o monarhie constituțională. O actriță de musical numită Oh Sunny (interpretată de Jang Nara) intră în palat după ce se căsătorește brusc cu împăratul (Shin Sung Rok), iar când împărăteasa este ucisă, Oh Sunny încearcă să dea jos familia imperială.

În prima scenă, trailerul îl introduce împăratul Lee Hyuk, jucat de Shin Sung Rok, care spune: „Împăratul este cel mai important simbol al națiunii și al poporului său și nimeni nu poate să-i încalce poziția”. Scena se îndreaptă apoi spre o imagine a unui corp însângerat care este târât. Din mașina lui, Shin Sung Rok țipă și o voce necunoscută spune: „Împăratul mi-a ucis mama.”

Avem de asemenea o introducere la personajului lui Lee Elijah, Min Yoo Ra. Îngenuncheată cu mâna pe piciorul împăratului, ea spune: „Trebuie să te comporți ca și cum ai fi un fan al lui Oh Sunny”.

Oh Sunny spune: „Împăratul și cu mine nu suntem același tip de persoană„, în timp ce personajul lui Choi Jin Hyuk, Cheon Woo Bin, povestește la sfârșitul trailerului: „Asta nu ar fi încetat niciodată din cauza morții unui pion. Voi distruge familia imperială, chiar dacă înseamnă să îmi risc viața.”

“The Last Empress” va avea premiera în 21 noiembrie, ceea ce înseamnă că Choi Jin Hyuk revine pe micile ecrane la mai puțin de o lună după ce s-a încheiat serialul său anterior, „Devilish Joy”.

 

Sursa: soompi.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s