„MAMA 2018” anunță următorii artiști care vor participa la spectacolele din 12 și 14 decembrie

Reprezentanții premiilor „2018 Mnet Asian Music Awards” sau altfel spus „MAMA 2018” au dezvăluit numele noilor artiști care vor participa la ceremonie.

Potrivit rapoartelor din 15 noiembrie, la spectacolul din 12 decembrie, care va avea loc în Japonia, vor participa Wanna One și MONSTA X, alături de TWICE, BTS și IZ*ONE, iar GOT7, MOMOLAND și Seventeen și-au confirmat prezența la evenimentul din Hong Kong, care va avea loc pe 14 noiembrie. Tot atunci, la premii vor apărea și Wanna One cu BTS.

Anterior, s-a dezăluit că în prima zi de spectacol, care va avea loc pe 10 decembrie în Coreea de Sud, publicul va putea urmări prestațiile tuturor artiștilor nominalizați la categoria „Debutul Anului”Stray Kids, LOONA, IZ*ONE, (G)I-DLE, Kim Dong Han, VINXEN, NATURE, GWSN, THE BOYZ, Hyeongseop x Euiwoong și fromis_9, trupa Wanna One, care participă la toate cele 3 spectacole, dar și alți cântăreți din Asia, printre care: Dean Ting (China), Keyakizaka46 (Japonia), Marion Jola (Indonezia), Orange (Vietnam) și The Toys (Thailanda). Artiștii coreenii îi aveți un pic mai jos.

Reamintim, premiile „MAMA 2018” din acest an vor avea loc în 3 țări diferite. Pe 10 decembrie va avea loc ceremonia de deschidere în Coreea de Sud, apoi pe 12 decembrie publicul se va bucura de spectacolul din Japonia, iar pe 14 decembrie – va avea loc ceremonia de închidere în Hong Kong.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s