„Under 19”: concurenții fac covere ale melodiilor de la Block B și BTS

Watch: “Under 19” Contestants Cover BTS And Block B In 2nd Round Of Team Battles

Episodul din 15 decembrie al show-ului de supraviețuire de pe MBC, „Under Nineteen”, a dezvăluit începutul rundei a doua, după eliminările din episodul anterior. 

Fiecare echipă (de vocaliști, rapperi și dansatori) a fost divizată în două grupe. Grupele de vocal au pregătit melodiile „I Need You” de BTS și „Love Me Right” de EXO. Grupele de rap au pregătit melodiile „Her” de Block B și „Boss” de la NCT U, iar celelalte 2 echipe rămase vor evolua pe scena programului cu melodiile „Her” de Block B și „Shangri-La” de trupa VIXX.

Episodul de azi a dezvăluit evoluțiile pe scenă ale grupurilor A: „I Need You” de vocaliști, „Her” de rapperi și „Her” de dansatori. În timpul antrenamentelor, echipa vocaliștilor a întâmpinat câteva probleme cu crearea armoniei. Se pare că ei au fost afectați de eliminarea a trei membri în episodul anterior. În timpul evoluției scenice, Jeon Chan Bin nu a reușit să atingă nota necesară la primul refren și după a lăsat câteva lacrimi să curgă, spunând: „Nici nu mi-am arătat jumătate din cât m-am antrenat și îmi pare rău pentru cei din jurul meu.” (dar cred că s-a descurcat perfect la al doilea refren, și wow ce încheiere)

Echipa de rap a întâmpinat și ea probleme, după ce au fost eliminați aproape jumătate din membri, fiind nevoie de o rearanjare a coregrafiei. După ce au primit câte un tutorial 1:1, rapperii au impresionat audiența cu versurile lor rapide, cu atmosfera creată și nu au făcut nici o greșeală.

Ultima echipă ce a evoluat în acest episod a fost echipa dansatorilor, care a evoluat cu aceeași melodie ca și echipa de rap. În legătură cu asta, Eunhyuk din Super Junior, care este mentor de dans, a subliniat că echipele au venit pe scenă una după alta, și a comentat: „Eu cred că ei vor putea arăta două versiuni diferite ale melodiei.”

Echipa dansatorilor au impresionat cu un dance break epic și directorii au spus: „Chiar e o luptă strânsă (între echipa de dans și cea de rap).”

La sfârșitul episodului, echipa vocaliștilor s-a ales cu 214 puncte, echipa dansatorilor a acumulat 223 de puncte și rapperii au câștigat acestă rundă cu 236 de puncte.

Sfărșitul episodului i-a suprins pe echipele B pregătindu-se pentru propriile evoluții pe scenă. În particular, Lee Ye Chan, liderul echipei ce va ieși pe scenă cu piesa „Boss”, a primit timp special pe ecran pentru că a cauzat un conflict cu ceilalți membri și mentorul Don Spike în timpul pregătirilor.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s