THE BOYZ, Kim Dong Han și alții sărbătoresc postând videoclipuri în tema Crăciunului

Tot mai mulți idoli lansează versiuni de Crăciun pentru melodiile lor, cel mai preferabil sub formă de coregrafie. Posibil că membrii ATEEZ au fost cei care au dat startul din acest an, iar mai jos sunt câteva trupe (și soliști). 

Kim Dong Han a crezut că dacă va pune 3 accesorii de Crăciun doar pe cap, va reuși să le mențină până la sfârșitul coregrafiei. Nu a reușit, accesoriile au zburat cu prima ocazie. La încercarea de a le culege de jos, el cade. Transformă cel mai sexy moment al coregrafiei în cel mai drăguț, și cred că podeaua este cea mai bună prietenă (nu pentru mișcările sexy). Apreciez încercarea lui de a cânta atunci când e prea obosit de la dans. Kim Dong Han cu coregrafia pentru „Good Night Kiss”:

12 idoli, deghizați toți în Moș Crăciun, plus 3 baloane albe care participă activ la coregrafie (vreau fancam pentru baloane~). Idolii se concentrează strict pe dans când e timpul lor să danseze, când nu – acoperă camera de filmat cu aegyo. Totuși nu recomand să purtați și voi acele beculețe aprinse pe corp, așa cum a făcut JuYeon. Cu multă iubire, trupa THE BOYZ cu melodia „No Air”:

Ace: „Sunt curios, voi la ce vârstă v-ați dat seama că Santa Claus nu e real?”

Lou: „Eu încă cred în existența lui…”

Membrii VAV au ales să creeze niște căsuțe din prăjituri, făcând referință la povestea Hansel și Gretel. Fiind împărțiți în mini-echipe câte doi, ei au creat 3 căsuțe de prăjituri, discutând pe mai multe subiecte, cum ar fi lista cu dorințe de Crăciun. Și fanii VAMPZ se conving, încă o dată, că maknae-ul Ziu adoră să joace Peppero Game oriunde, oricând. Subtitrări în engleză!

Deci, aproximativ o lună în urmă, membrii HOTSHOT au dezvăluit versiunea „în cămăși” a coregrafiei pentru melodia cu care au revenit recent, „I Hate You”. Atunci fanii au sperat serios că următoarea va fi versiunea „fără cămăși”. Numai că aici e vorba de HOTSHOT, deci fanii au primit versiunea … „grădina zoologică”, unde avem un kangur nebun și hiperactiv, o țestoasă pe două picioare, un penguin, un dragon (!) (negru?) și o veveriță 🐿️. Și nu am înțeles în ce costum e Taehyun, dar ce face la sfârșit? A da, și apreciați vă rog imaginea de fundal a videoului (și râdeți, că e sănătos):

Fetele din gugudan prezintă coregrafia melodiei b-side „Shotgun”. O melodie foarte faină, de astfel, chiar o recomand. În plus, fanii au ocazia să o vadă pe Sally cântând la refren și dansând mai mult în față, de asemenea mai multă atenție pentru Sohye, un fenomen demn de sărbătorit. Dar, deocamdată, acest video este postat doar pe Naver TV, și îi puteți accesa dând click aici.

Vă urez Crăciun fericit tuturor!

Un gând despre „THE BOYZ, Kim Dong Han și alții sărbătoresc postând videoclipuri în tema Crăciunului

  1. Pingback: Melodii și coregrafii speciale de la NU’EST W, G-Friend și alții cu ocazia Crăciunului – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s