Melodii și coregrafii speciale de la NU’EST W, G-Friend și alții cu ocazia Crăciunului

Watch: NU’EST W Keeps Music Show Win Promise With Hilariously Festive Dance Practice Video

Ieri, unii artiști au lansat filmulețe speciale, pe care le puteți vedea aici, astăzi vin cu partea a doua, unde este totul de ce aveți nevoie pentru a vă ridica dispoziția de Crăciun! 

Membrii NU’EST W au promis fanilor că vor face un video special pentru fani dacă trupa va câștiga nr.1 la o emisiune muzicală. Melodia „Help Me” a reușit să câștige un trofeu, deci membrii s-au deghizat în personaje amuzante, iar dispoziția lor de sărbătoare doar a făcut videoclipul și mai distractiv. Trupa NU’EST W cu melodia „Help Me”:

Acum câteva ore a venit și pe You Tube videoclipul cu coregrafia în stil de Crăciun pentru melodia „Shotgun” de trupa Gugudan. Pun linkul și în acest articol, întrucât pe Naver TV nu e prea plăcut de privit (pentru noi). „Shotgun” este melodia (prea bună pentru a fi) b-side de pe albumul „Act. 5 New Action”, care este cea mai recentă lansare a trupei de la Jellyfish.

HNB este noul proiect de la Happyface Entertainment. Băieții prezenți în acest video sunt Woo Jinyoung, Park Woodam și Jung Yujun, și cadoul lor de Crăciun pentru viitorii fanii este noua melodie „너 참 예쁘다”. „Deci iată unde se ascund melodiile bune” – m-am gândit eu. Și vreau tort. De ce ei mănâncă tort și eu nu?

Trupele Hello Venus, ASTRO și Weki Meki s-au adunat pentru melodia „All I Want”. Tot ce vreau eu este un comeback pe cinste de la primele fete. Fantagio, te rog!

WM Entertainment cu melodia „Timing” cântată de idolii din trupele B1A4, Oh My Girl și ONF. O melodie la fel de dulce ca și cea de mai sus, iar rapperii m-au impresionat. Și știți cât de frumoase sunt, de fapt, fetele? (și Laun)

Starship Planet i-a adunat pe toți artiștii de la Starship Entertainment la o petrecere de Crăciun! K.Will, Soyou, Boyfriend, MONSTA X, Cosmic Girls, Yu Seungwoo, Brother Su, Mind U, Duetto și Jeong Sewoon, sunt aici toți, distrându-se și desfătând urechile fanilor cu cea mai melodioasă urare de Crăciun. Și vai ce frumoase sunt vocile lui Soyou și Se Woon! Ați dorit să vedeți pe băieții din MONSTA X dansând pe melodia de la Cosmic Girls și invers? Dorință îndeplinită! Doar priviți melodia „Christmas Time” a artiștilor de la Starship!

Membrele G-Friend prezintă jumătate din coregrafia melodiei „겨울겨울해”, adică versiunea de iarnă a melodiei „Sunny Summer”. Drăguțele de ele doar au îmbrăcat costume roșii, au schimbat câteva versuri și atât! Fanii sunt mai mult decât fericiți!

Băieții din trupa LUCENTE chiar sunt gălăgioși! Vă recomand serios să dați volumul mai încet. A da, și vă rog, dacă este un fan pe aici, să-mi spuneți numele tipului care a preferat să nu îmbrace nimic sub costumul de Moș. Mersi! LUCENTE cu versiunea de Crăciun a coregrafiei „Your Difference”:

Crăciun fericit tuturor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s