Actrițe care sunt fiice ale oficialilor militari

Actresses Who Are Daughters Of Military Officials

Există o vorbă care spune că oficialii militari au fiice frumoase. Judecând după aceste actrițe, trebuie să fie adevărat! Aici sunt niște actrițe superbe care vin din familii militare!

1. Go Ara

Tatăl lui Go Ara a fost în Forțele Aeriene timp de 30 de ani. Prin urmare, ea a devenit ambasadorul oficial al Forțelor Aeriene Coreene în 2016, participând la un spectacol aerian și la un festival aerospațial.

2. Park Bo Young

Tatăl lui Park Bo Young a fost în Brigada Panterelor Negre a Forțelor Speciale timp de 34 de ani. Ea a participat la ceremonia de pensionare a tatălui ei în 2015, manifestând afecțiune și mândrie deosebită pentru el.

3. Lee Jin

Fosta membră a trupei Fin.K.L. a declarat anterior: „Tatăl meu era comandant de diviziune, așa că am locuit într-o reședință oficială”.

4. Jo Yoon Hee

Anterior, la emisiunea „Happy Together„, Jo Yoon Hee l-a menționat pe tatăl său care este un militar strict. Ea a împărtășit: „În trecut, când am dat audiție pe stradă, mi-a spus să nu devin o celebritate, dar acum decorează tabăra militară cu fotografiile mele și mi-a adus poze ca să ofer autografe.”

5. Han Ji Min

Actrița din „Miss Baek” este de fapt fiica unui colonel locotenent în forța aeriană. Inspirată de cariera tatălui ei, a donat cu generozitate personalului militar pentru bunăstarea acestuia.

6. Han Hyo Joo

Tatăl lui Han Hyo Joo este colonel locotenent în Rezervația Forțelor Aeriene, iar fratele său mai mic a servit și în forțele aeriene. Prin urmare, ea a fost ambasadorul onorific al Forțelor Aeriene în 2007.

Cunoașteți alte actrițe care sunt fiice ale oficialilor militari?

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s