9 idoli K-Pop ale căror muşchi le pot ține de cald chiar și în iernile friguroase

Male K-Pop Idols Whose Muscular Bodies Can Keep Them Warm During The Freezing Winter

Câțiva idoli au corpuri și abdomene atât de perfecte, încât pot fi confundate cu niște jachete călduroase de iarnă.

Acești idoli o să te facă să-ți dorești să supraviețuiești iernii doar cu musculatura lor robustă și nu cu jachete groase pline de pene de gâscă. Am completat o listă de idoli, care par că pot trece prin iarna rece cu căldura oferită doar de mușchii lor. Să aruncăm o privire la niște idoli cu corpuri perfecte.

1. Jungkook din BTS

Jungkook creează o atmosferă inocentă datorită ochilor săi mari și rotunzi și a feței nevinovate, dar corpul său oferă un farmec nemaipomenit mulțumită fizicului bine lucrat. Trupul său a fost modelat de-a lungul anilor de munca grea depusă și de antrenament, care este şi cauza țipetelor fanelor.

Modul în care se ivește abdomenul lui Jungkook când dansează, topește inimile înghețate ale fanilor ARMY.

2. Chanyeol din EXO

Chanyeol are un fizic perfect fiind completetat de înălțimea de 185cm. În zilele de debut ale grupului EXO, idolul avea mușchii delicați și era slab, dar de atunci a reușit să-și transforme corpul prin exerciţii permanente și antrenament.

Chanyeol reprezintă idolul perfect cu brațe puternice, umerii lați și cu pătrățele de ciocolată.

3. Kang Daniel din Wanna One

Acest idol a fost adăugat în listă de când a demonstrat tuturor că are un ”fizic ideal” cu lățimea de 60 de cm a umerilor, în al doilea sezon din emisiunea ”Produce 101” de pe MnetDaniel a captat inimile multor femei cu farmecul opus zâmbetului dulce și al corpului bine făcut. Poate pentru că şi-a antrenat pe parcurs corpul de când a fost un tânăr B-boy, dar mușchii lui Kang Daniel sunt cu siguranță captivanți.

4. Shownu din MONSTA X

Shownu a primit porecla de ”Showminator” datorită mușchilor săi. Poate are faţa unui căţeluş, dar muşchii săi sunt de-a dreptul „sălbatici”. Fizicul sănătos al lui Shownu i-a adus o mulțime de fani, mai ales prin aparițiile sale în emisiuni precum „Law of the jungle”SBS și „Real Men 300” a MBC.

5. Kai din EXO

Kai, care este bine cunoscut sub porecla ”mașină de dans”, își captează mereu publicul prin fizicul său de dansator. Abdomenul lui poate fi considerat un bonus la farmecele lui. Corpul antrenat și mușchii fermi ai lui Kai fac, în special, ca abilitățile sale de dansator să iasă în evidență.

6. Wonho din MONSTA X

Wonho a captat atenția tuturor cu spectaculoasa evoluţie de la decernarea premiilor din 12 decembrie la ”2018 MAMA FANS’ CHOICE în Japonia”. Topul lui cu doar un nasture închis i-a etalat perfect abdomenul în timp ce dansa cu trupa sa. Corpul bine făcut al lui Wonho și abdomenul sculptat au evidențiat farmecele sale masculine și au creat încă un moment legendar pentru artist.

7. Baekho din NU’EST

Acum este timpul pentru Baekho, care emană o frumusețe sălbatică prin fizicul său bine făcut.

În timpul concertului recent al NU’EST, Baekho și-a aruncat cămașa și cravata, dezvelind umerii lați și abdomenul ideal sculptat. Fanii  NU’EST au reacționat cu aplauze şi strigăte de neoprit la brusca apariție sexy a lui Baekho.

8. Moonbin din ASTRO

Moonbin este, de asemenea, un membru nou în această listă. Vizualul grupului vă poate înșela la prima vedere, dar sub această față de pisică este un corp foarte bine definit și puternic.

În recenta apariție pe coperta revistei ”Men’s Health Korea”, acesta a șocat fanii care nu se așteptau la o astfel de apariție de la maknae-ul trupei ASTRO.

9. Minhyuk din BTOB

Minhyuk este un alt idol care a fost pe coperta ”Men’s Health Korea”. El este cunoscut ca fiind un idol atletic care se antrenează în mod regulat și posedă chiar și abilități acrobatice excepționale .Trupul său sănătos și atletic este rezultatul unui program riguros de exerciţii și antrenament, deoarece Minhyuk este recunoscut ca un perfecționist, când vine vorba de sănătatea sa.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s