SE7EN vorbește despre relația sa cu actrița Lee Da Hae, mersul la întâlniri și altele!

Se7en Talks About Relationship With Lee Da Hae, Going On Dates, And More

SE7EN a povestit de ce relația dintre el și actrița Lee Da Hae merge bine.

Cântărețul a participat la emisiunea ”Video Star” de la MBC în episodul din 8 ianuarie, împreună cu Kim Wan Sun, Changsub din BTOB și Park Kyung din Block B.

Când prezentatorii l-au întrebat: ”Este relația voastră încă pasională?” SE7EN a confirmat cu încredere: ”Da.”. L-au mai întrebat pe artist dacă Lee Da Hae i-a dat vreun sfat înainte de emisiune, iar el le-a răspuns: ”Mi-a spus să am grijă. Dar, din moment ce ne întâlnim public, am decis să las lucrurile să decurgă de la sine.” 

Aceștia l-au mai întrebat pe SE7EN cum obișnuiesc cei doi să meargă la întâlniri, iar cântărețul a răspuns: ”Ieșim des în oraș să mâncăm lucruri bune.” El a descris, de asemenea, avantajele și dezavantajele de a-ți face publică relația. ”Beneficiul este că putem ieși împreună confortabil. Dezavantajul e că fiecare dintre noi are munca sa, dar reușim să ne intersectăm programele.” 

SE7EN a remarcat: “Ea are multă energie. Cred că de asta ne potrivim noi așa bine. Ne oferim unul celuilalt energia pozitivă, deci ne dăm putere să facem orice.” Prezentatorii l-au pus să facă pe loc un poem folosind silabele numelui ei. Acesta a spus: ”Singura persoană din lume, Da Hae, haide, știu că poți!”. El a susținut că mai vrea să încerce odată și atunci a spus: ”Acum pot să o spun. Da Hae, să nu ne despărțim!

SE7EN și Lee Da Hae au confirmat relația în septembrie 2016, deși se întâlneau din 2015.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s