Fanii NCT au strâns fonduri pentru a numi un pudu nou-născut de la Los Angeles Zoo după Haechan

Fanii NCT s-au unit cu echipa de la Los Angeles Zoo din California pentru a numi un pudu nou-născut după Haechan!

Pe 8 ianuarie, Los Angeles Zoo a postat fotografii adorabile și câteva informații despre puiul mascul de pudu, care a fost născut pe 19 decembrie. Pe 9 ianuarie, grădina zoologica a observat că Haechan din NCT este faimos printre fani pentru asemănarea sa cu un pudu. Ca rezultat, echipa de la zoo a decis să deschidă un proiect în care să îi implice pe fanii NCTizen să strângă fonduri pentru a-l numi pe micuțul pudu!

Un mascul sudic pudu a fost născut la #LAZoo pe 19 decembrie 2018 din Steph și Mario, care au devenit părinți pentru prima dată. Ca membri al Asociației Grădinilor Zoologice și Acvariilor, participăm la Planul de Supraviețuire a Speciilor (PSS) pentru acest pudu sudic, a cărui populație scade în sălbăticie.

Puiul nou-născut ar putea fi dificil de văzut de vizitatori în habitatul său natural, deoarece nu îi place să stea mult timp în același loc.

Am observat că Haechan din grupul k-pop @NCTsmtown este considerat de mulți dintre fanii săi a semăna cu adorabilul pudu. Așa că vrem să le oferim ocazia fanilor de a numi oficial puiul după cântăreț!

Wow! Fanii @NCTsmtown deja și-au împlinit scopul, iar noi suntem *foarte* recunoscători–pentru o organizație non-profit, generozitatea voastră înseamnă mult. Vă văm da mai multe informații despre numirea oficială și sincere mulțumiri de la toți cei cărora le pasă de animale… în special de Mario, Steph și micuțul Haechan.

La puțin timp după ce LA Zoo a deschis strângerea de fonduri pentru familia de pudu, fanii NCTzen s-au pus pe treabă și au adunat suma cerută de 2.000 de dolari în mai puțin de o zi. Prețiosul pui de pudu de la Grădina Zoologică din Los Angeles va fi numit oficial după membrul NCT mâine!

Felicitări, Haechan și NCTzens!

sursă

Un gând despre „Fanii NCT au strâns fonduri pentru a numi un pudu nou-născut de la Los Angeles Zoo după Haechan

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s