8 cântece care descriu realist motivele unei despărțiri

Eight Songs That Describe Realistic Reasons For A Breakup

Pe măsură ce luna de miere trece și anii se adună, multe cupluri se află deseori într-o criză. Ei încep să se întrebe dacă relația lor merită tot efortul și toate luptele.

Dezamăgiți și supărați, ei caută cântece pentru a-și mângâia inimile obosite și singure, în speranța de a găsi o soluție. ”Relația noastră merită să reziste sau este mai bine să o terminăm?

Iată opt cântece de despărțire care descriu motivele realiste pentru o despărțire!

1. Ben – “180 Degrees

Cântecul spune povestea unei destrămări obișnuite. În cântec apar următoarele versuri: „De ce-ți pare rău? De ce mereu îți ceri scuze? Nici măcar în ziua despărțirii nu ți-ai dat seama care a fost cauza.” Cu acestea, Ben a descris cu acuratețe greutățile cu care se confruntă un cuplu în viața de zi cu zi.

Melodia descrie, în continuare, atitudinea iubitului, care s-a schimbat de la începutul relației, prin versurile: „Expresia ta facială și modul în care îmi vorbești s-au întors la 180 de grade. Chiar și căldura cu care obișnuiai să mă privești. Iubirea și amintirile noastre s-au schimbat complet.”

2. Heize – “Don’t Know You

În această melodie, Heize descrie perfect sentimentele unei persoane care a devenit indiferentă în relația cu persoana iubită. Versurile spun: ”Nu realizasem cât de mare era iubirea ta pentru mine. Știu mărimea hainelor tale, dar am uitat și am presupus greșit cum să te fac să râzi.

3. Roy Kim – “The Hardest Part”

Melodia “The Hardest Part”, care a fost scrisă și produsă de Roy Kim, prezintă povestea unei persoane care nu mai poate rosti cuvintele ”Te iubesc.”. Versurile creează ascultătorilor sentimente diferite: ”Nu mai sunt prezent în ochii tăi frumoși pe care îi privesc chiar acum. Hai să ne oprim. Nici măcar nu poți să-mi spui că mă iubești.

Dar după puțin timp, acesta își schimbă brusc atitudinea și o imploră: ”Nu, nu pleca! Spune-mi că acum nu e momentul potrivit și nu mă lăsa să plec”, care vorbește în numele celor care nu pot renunța ușor la ceva semnificativ pentru ei, cândva.

4. Park Won – “Try

Acest cântec ne prezintă sentimentele pe care le are un om atunci când realizează că iubirea sa a devenit ceva în care trebuie să facă un efort nedorit. Cântărețul ne mărturisește despre schimbarea sentimentelor lui față de iubita sa, primind, astfel, multă simpatie de la ascultătorii care au trecut prin situații asemănătoare.

Versurile dureroase, dar cinstite, spun: ”Spui că mă vei iubi mai mult pe zi ce trece, chiar dacă eu simt că te iubesc mai mult acum, decât te voi iubi mâine.”

5. Yang Da Il – “Confession

Melodia i-a oferit lui Yang Da Il titlul de ”profesionist în despărțiri”, deoarece, prin muzica sa, reușește să exprime perfect și realist persoanele care trec prin despărțiri. Versurile triste spun: ”Chiar dacă te chem, nu simt nimic.

6. Davichi – “Days Without You

Days Without You” spune povestea unei persoane ruinate după o despărțire. Chiar dacă ele pretind că sunt în regulă, fiecare mic detaliu ce le amintește de persoana iubită devine devastator.

Niște versuri reprezentative piesei sunt: ”Sper că ești mai distrus ca mine. Sper că supărarea îți va trece mai târziu decât mi-a trecut mie. Sper că nu poți dormi noaptea din cauza mea. Vreau să trăiesc frumos, dar fără tine, sunt un nimic.”

7. 10cm – “Perfect

Punând împeună melodia frumoasă și vocea sa încântătoare, ”Perfect” prezintă imaginea unei persoane care se află în preajma fostei iubiri, care a devenit ”perfectă”, în ochii lui, doar după despărțire.

Versurile au lovit inimile îndurerate a celor care au trecut printr-o despărțire similară, spunând: „Acum că nu mai sunt în viața ta, totul despre tine este, în cele din urmă, perfect” și „ieri a fost frumos, dar astăzi se simte ca iadul„.

8. Im Han Byul – “The Way To Say Goodbye”

Cântecul spune povestea despre o persoană care este pe cale să pună capăt unei relații. Mai ales cu versurile care spun: ”Te rog uită totul. Te rog trăiește o viață mai bună. Singurul lucru pe care nu am îndrăznit să ți-l spun. Să te rog să mă susții”. Im Han Byul a emoționat mulți oameni.

Care sunt melodiile tale preferate cu tema despărțirii?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „8 cântece care descriu realist motivele unei despărțiri

  1. Iryuré

    „Spui că mă vei iubi mai mult pe zi ce trece, chiar dacă eu simt că te iubesc mai mult acum, decât te voi iubi mâine.” , ”Chiar dacă te chem, nu simt nimic.” | Sunt versurile mele preferate! 👀👍
    Îmi pică bine idei de muzici deoarece mă plictisesc cam repede 😅

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s