Celebritățile sărbătoresc absolvirea de la universitate

Stars Celebrate Their Graduation From University

Nu a trecut mult timp ce la absolvirea liceelor în Coreea de Sud, acum a venit timpul celebrităților care au absolvit universitatea să primească atenția cuvenită!

Hyojung din Oh My Girl a scris pe Twitter: „Am absolvit azi haha. Mă simt bine, mulțumesc tuturor fanilor Miracle care m-au felicitat.” Hyojung a absolvit Institutul de Media și Arte Dong-ah pe 22 februarie.

Într-un interviu, idolul a mai spus: „Mă simt de parcă ieri am intrat la universitate cu toate pasiunile și visele mele. Pare straniu să absolvesc așa. Am învățat multe și mi-am confirmat mai multe sentimente despre visele mele pentru viitor. A fost o perioadă prețioasă pentru mine.”

Ha Sung Woon a sărbătorit și ele absolvirea Institutului de Media și Arte Dong-ah postând o mulțime de poze pe Instagram, inclusiv și cu Hyojung. O sursă de știri l-a filmat în uniformă în afara universității.

View this post on Instagram

졸업이다!!!

A post shared by 하성운 (@gooreumseng) on

Heo Chanmi a absolvit Universitatea de Femei Dongduk majorând în muzică practică. Ea a scris în Instagram: „Am fost la universitate timp de 7 ani. Am mers la universitate mai mult decât am mers la școala elementară (în Coreea ține 6 ani), dar am absolvit într-un sfârșit. Am pușine regrete că trebuie să plec, dar… la revedere. Mulțumesc pentru toate vitaminele (fanii), care au venit dimineața devreme să mă felicite. Vă iubesc.”

Sidus HQ a menționat că actrița Kim Hye Yoon a absolvit și ea, care a publicat un video de la ceremonie pe contul ei de Instagram. Kim Hye Yoon a absolvit Universitatea Konkuk.

Felicitări absolvenților!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s