Park Min Young se exprimă liber și elegant în noile pictorale pentru revista ‘Dazed’ + oferă un interviu

Imagini pentru park min young dazed pictures

Actrița Park Min Young a radiat cu încredere și eleganță în cele mai recente pictorale și în interviul acordat revistei ‘Dazed‘!

Interviul actriței a fost despre iubirea ei pentru vacanțe și pentru recuperarea prin călătorie, iar aceasta și-a împărtășit iubirea pentru țara rurală. „M-am născut în Chungdam-dong, deci sunt genul de persoană care trebuie să trăiască a oraș indiferent de ce. Dar călătoriile sunt diferite. Un lucru pe care îl prețuiesc mereu este – odihna. Îmi place să găsesc locuri unde mă pot relaxa cum trebuie. De aceea iubesc Hawaii, sau prefer Salzburg în locul Vienei când mă duc în Austria, sau prefer Hakodate în loc de Tokyo când mă duc în Japonia.”, a spus Park Min Young.

În cele ce au urmat, actrița a vorbit despre planurile ei pe plan profesional din anul 2019. ”Drama mea Her Private Life‘ este despre viața fanilor idolilor. Este un sentiment care se potrivește cu ‘Pure fan-love lasts forever’ (iubirea pură a fanilor rezistă mereu). Mă pregătesc cu cea mai mare grijă ca să pot intra în pielea personajului cât mai realistic posibil. Am filmat deja pentru ‘Busted‘ de pe Netflix, sezonul 2. Am avut câteva regrete la sezonul 1, din moment ce a fost primul program de varietate corean de pe Netflix. Sezonul al 2-lea este îmbunătățit, așa că spectatorii vor putea să îl îndrăgească și mai mult. Aștept și eu cu nerăbdare lansarea.”  

Într-un final, Park Min Young a spus un mic secret despre ea, numind singurul loc de vacanță pe care l-a salvat pentru o zi foarte speciala – diverse orașe mici din Turcia.

Puteți vedea mai jos pictoralele artistei!

https://twitter.com/kdramawomen/status/1101391584271032321

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s