Fostul producător The East Light pledează vinovat la primul proces + CEO-ul și președintele agenției resping acuzațiile

The East Light’s Former Producer Pleads Guilty At First Trial + CEO And President Deny Charges

Pe 4 martie, a avut loc primul termen de judecată, la Curtea Centrală din Seul, în procesul care îi are în prim-plan pe producătorul Moon Young Il, CEO-ul Kim Chang Hwan și președintele agenției Media Line Entertainment, Lee Jung Hyun, drept inculpați.

Producătorul Moon Young Il a fost acuzat de violență specială și cronică, CEO-ul Kim Chang Hwan a fost acuzat de abuz asupra minorilor și complicitate la abuz, în timp ce președintele agenției Lee Jung Hyun – pentru încălcarea Legii de Bunăstare a Copilului.

La proces, partea acuzării a declarat că producătorul Moon Young Il a abuzat fizic foștii membri The East Light, Lee Seok Chul și Lee Seung Hyun, abuzându-i și mental, în 31 de situații. Acuzarea a mai spus că directorul general i-a oferit țigări electronice lui Lee Seok Chul, care era atunci minor, și a sprijinit și instigat violența producătorului.

Producătorul Moon Young Il a admis toate acuzațiile aduse împotriva lui, iar avocatul său a spus: „Acuzațiile sunt adevărate, dar inculpatul este prezentat ca fiind o persoană care a abuzat frecvent victimele timp de 3 ani savurând din plin. Nu e adevărat. El a avut o relație de prietenie strânsă cu victimele.”

CEO-ul Kim Chang Hwan și președintele Lee Jung Hyun au respins acuzațiile, afirmând că nu au abuzat minori, și nu au fost complici la abuz. În schimb, au spus că au protejat idolii. De asemenea, nu au fost de acord cu mărturiile celor 6 persoane, printre care Lee Seok Chul, Lee Seung Hyun și părinții lor depuse la birourile de investigare. Ca rezultat, acuzarea a luat decizia de a-i chema pe Lee Seok Chul și Lee Seung Hyun la tribunal ca martori.

Următorul proces va avea loc pe 19 aprilie la ora 15:00, unde se vor interoga martorii.

Problema între frații Lee Seok Chul și Lee Seung Hyun și reprezentanții de la Media Line Entertainment a ieșit la iveală în luna octombrie, atunci când frații au dezvăluit că au fost atacați deseori de producătorul Moon Young Il și că directorul general Kim Chang Hwan a instigat violența. Ca răspuns, Kim Chang Hwan a ținut o conferință de presă pe 26 decembrie, alături de foștii membri The East Light, Jung Sa Gang și Lee Eun Sung, în care a respins acuzațiile. După conferința de presă, Lee Seok Chul și Lee Sung Hyun au respins acuzațiile la Parchet. De asemenea, frații au depus o cerere de gestionare a salariilor neplătite de Media Line.

sursa

Un gând despre „Fostul producător The East Light pledează vinovat la primul proces + CEO-ul și președintele agenției resping acuzațiile

  1. Pingback: Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun depun mărturie despre abuzurile suferite la al doilea proces – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s