Daehyun din B.A.P. își schimbă numele de scenă + primul interviu solo extins

Daehyun din B.A.P. a acordat un interviu extrem de interesant în care a vorbit despre viața lui și noua carieră muzicală solo. Cum se definește, cum vede viața și ce planuri are artistul?

Jung Daehyun a debutat în 2012 ca parte a grupului de idoli B.A.P, dar în aceste zile se îmbarcă în cariera sa oficială ca artist solo cu normă întreagă. Desi si-a lansat primul single „Shadow” în 2017, el lucrează acum sub numele de Baby Hyun și are parte de un nou început cu o marcă de muzică proprie. Are foarte multe lucruri pe care vrea să le arate fanilor,  și se pregătește de lansarea primului său mini-album solo.

Interviul a fost acordat celor de la portalul whatthekpop.com, care a reușit  să intervieveze acest talentat artist și să vorbească atât despre trecutul său și despre viitorul său. De la întrebări serioase despre muzică la întrebări amuzante despre lucrurile preferate, citiți mai jos pentru a afla mai multe despre Baby Hyun.

WTK: În primul rând,  mulțumesc foarte mult pentru că ai fost de acord să faci acest interviu. Ai ceva de spus fanilor înainte de a începe?

BH: Bună, sunt Daehyun. A trecut atât de mult timp. Vă mulțumesc pentru că m-ați căutat și  îmi pare rău că a trecut atât de mult timp. Vreau să vă spun o mulțime de povești ca  artist solo. Vă rog să-mi trimiteți multă dragoste și sprijin în timpul acestei călătorii.

WTK: Ai fost membru al B.A.P din 2012. Acum că îți desfășori cariera solo cu normă întreagă, care sunt lucrurile care simți că s-au schimbat cel mai mult? Există provocări cu care te-ai confruntat singur?

BH: Înainte să fiu membru al B.A.P, am avut o pregătire vocală timp de 10 luni. După ce am devenit stagiar, am făcut încă patru luni de antrenament, apoi am devenit membru al echipei B.A.P și am debutat. A deveni un artist solo nu a schimbat prea mult lucrurile, dar trebuie să fiu doar pe scenă și să fac totul singur. Cea mai mare schimbare pe care am experimentat-o în acest moment, după ce am devenit un artist solo este … totul se simte nou și diferit când încep din nou. Este dificil, dar este o experiență plină de satisfacție de fiecare dată când fac un nou pas.

WTK: Sunt sigur că tu și ceilalți membri ai B.A.P sunteți foarte ocupați  acum, deoarece toată lumea își începe propriile cariere și companii solo, dar ați reușit să vă întâlniți recent?

BH: Nu ne-am văzut prea mult de la turneul din 2018, dar încă ținem legătura și ne sprijinim de la distanță. Nu cred că despărțire lui B.A.P a schimbat foarte mult asta. Încă îi mai iubesc, susțin și îmi e dor de toți.

WTK: Ai planuri pentru o întâlnire  solo cu fanii sau vreun turneu în străinătate? Știu că atât de mulți fani ar dori să le vizitezi țările.

BH: Nu pot merge într-adevăr într-un turneu internațional chiar acum din cauza circumstanțelor mele actuale, și, de asemenea, am câteva probleme dificile cu pașaportul meu . Îmi doresc să pot să mă întâlnesc pentru a face  amintiri minunate cu fanii mei internaționali. Dar din acest moment, nu am alte căi decât rețelele de socializare, așa că încerc să folosesc asta pentru a readuce dragostea.

(Notă a editorului: Daehyun va merge în Japonia în aprilie într-un turneu de întâlniri cu fanii, împreună cu Jongup, membru B.A.P,)

WTK: În primul rând lucrezi pe cont propriu. Te bucuri de provocare și de libertate chiar și acum? Sau este greu să faci totul singur?

BH: Chiar acum, este un proces de construire a lucrurilor unul câte unul. Am de gând să lucrez având o companie pentru o singură persoană. Sunt în proces de a trece prin toate aceste proceduri. Nu pot să renunț la asta sau să devin prea mulțumit și să mă lenevesc. Deși procesul este dificil, vreau să ajung la un anumit punct cu el. Nu știu când se va întâmpla asta, dar nu mă voi opri sau nu voi renunța. Va fi grozav dacă aș avea sprijinul fanilor mei.

WTK: Toată lumea este atât de entuziasmată pentru viitorul mini-album! În afară de album, însă, ai planuri pentru activități suplimentare, cum ar fi teatrul muzical?

BH: Am de gând să arăt o mulțime de lucruri noi și diferite începând cu acest mini-album. Cu toate acestea, muzicalurile ar fi minunate, de asemenea, dacă am ocazia. Când vine timpul, sper că o mulțime de fani vor veni să-l vadă!

WTK: Din moment ce ai  experimentat deja actoria prin muzicaluri, te-ai gândi vreodată să joci într-o K-drama ?

BH: În prezent, intenționez să mă apropii mai mult de fani prin muzică, dar dacă am ocazia, vreau să încerc să joc și eu.

WTK: Ai reușit atât de multe în cariera ta ca și cântăreț. Care este cea mai memorabilă realizare a ta?

BH: Am reușit să realizez o mulțime de lucruri prin munca mea și totul, dar nu rămân prea atașat de realizările mele anterioare. Sunt mult mai motivat cu privire la realizările care vor veni în viitor. Un lucru care nu se schimbă niciodată sunt fanii. Indiferent de circumstanțe, a fi cu fanii mei este întotdeauna atât de plin de satisfacții, de prețioas și pe placul inimii mele.

WTK: Să vorbim despre viitorul tău album! Ce fel de melodii va include?

BH: Toate melodiile de pe album nu au fost lansate niciodată înainte. Este o modalitate de a declara noul meu început ca artistul solo Jung Daehyun. În același timp, cred că pot arăta fanilor un sunet care este mai degrabă al meu. În ceea ce privește alte detalii, va fi minunat dacă îl puteți verifica când albumul va ieși!

WTK: Dacă ați putea colabora cu orice artist, pe cine ai alege?

BH: De când am început să lucrez ca artist solo, vreau să le arăt oamenilor și fanilor doar muzica mea pentru o vreme.

WTK: Vorbind despre cântăreți și muzică, care este melodia ta preferată în aceste zile?

BD: Îl ascult foarte mult pe Luther Vandross astăzi. Este un mare artist. Puteți învăța atât de multe de la el.

WTK: Ai noi genuri sau concepte pe care dorești să le încerci în calitate de cântăreț solo?

BH: Când voi mulțumit de muzica mea, vreau să încerc jazzul mai târziu.

WTK: Suntem foarte încântați că ai o pagină YouTube acum! Ce fel de videoclipuri și conținut vrei să încarci?

BH: Am de gând să împărtășesc o mulțime de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc înainte – cum ar fi viața de zi cu zi și ce se întâmplă în spatele scenei. În prezent, lucrez la videoclipurile mele. De acum înainte, am de gând să împărtășesc multe în mod regulat pe YouTube.

WTK: Plecarea de la TS Entertainment a fost foarte recentă. Te-ai gândit să-ți iei o vacanță și să te bucuri de timpul liber pentru moment? Unde ai pleca în vacanta ta de vis? 

BH: Nu cred că acum e cel mai bun moment pentru mine să iau o pauză. Sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le fac și multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățesc mai întâi. Am de gând să arăt mult prin muzică. Vacanta mea de vis ar fi ceva de genul să mă simt ușurat și relaxat, lucru care vine după ce un spectacol este terminat.

WTK: Recent, un grup de BABYz (fani B.A.P.) s-au reunit și au scris un cântec pentru B.A.P, făcând chiar și un videoclip muzical. L-ai văzut deja? (Cititorii pot face clic aici pentru a-l viziona.) Dacă da, ai un mesaj pentru fanii implicați în proiect?

BH: L-am văzut pe YouTube. Am fost așa de emoționat. Datorită fanilor de genul acesta care arată sprijin și dragoste eu nu renunț când lucrurile sunt grele și sunt capabil să rămân la muzică. Vreau să le spun că sunt cu adevărat foarte recunoscător. Vreau să spun asta mai mult decât orice … în timp ce trăiesc, voi cântă pentru voi. Vă iubesc cu adevărat.

WTK: Întrucât atât de mulți fani au trimis întrebări, am vrea să punem o serie de întrebări rapide, pentru amuzament. Încerci să limitezi răspunsurile la un singur cuvânt, dacă este posibil. Primul este – primăvara sau toamna?

BH: Toamna.

WTK: Cartea preferată?

BH: Nu am una.

WTK: Mâncarea chinezească sau mâncarea japoneză?

BH: Japoneză.

WTK: Dacă ai putea călători înapoi în timp, cu cine ai dori să te întâlnești?

BH: Luther Vandross.

WTK: Care este cel mai mare obiectiv pentru anul 2019?

BH: Nu am un scop stabilit. Voi munci doar din greu și să fiu consecvent. Vreau doar să îi întâlnesc pe fani mai mult.

WTK: Îți place în continuare cheesecake-ul?

BH: Nu.

WTK: Ce te face cel mai fericit în aceste zile?

BH: Cântatul.

WTK: Locul preferat în Busan?

BH: Sajik-dong.

WTK: Mulțumesc! Au fost o mulțime de întrebări (râde). Am avut un joc recent și câștigătorul a putut trimite o întrebare video pentru tine…. Întrebarea a fost: „Cum te descurci cu blocajul de artist / extenuarea din punctul de vedere el creativității?”

BH: (Pentru fan) Cred că indiferent de ce faci, vor fi vremuri grele și căderi. Adesea se vor repeta. Chiar dacă încerci să depășești astea în felul tău, e greu să le depășești complet. Lucrul important este cine este alături de tine în acel moment. Când eram într-o criză, uneori era din cauza oamenilor. Dar când am trecut peste slăbiciuni, era și asta din cauza oamenilor. Nu puteam să depășesc complet problema pe cont propriu, indiferent cât de mult am încercat. Persoanele care sunt alături de tine  într-un moment de provocare sunt cu adevărat importante.

WTK: Au trecut șapte ani de când ai debutat și multe lucruri s-au schimbat. Unde crezi că vei fi în următorii șapte ani?

BH: Sigur voi face muzică.

WTK: Pentru viață sau muzică, care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?

BH: Experiența a fost cel mai bun sfat. Încă mai am nevoie de atât de multe sfaturi, dar știu că vor veni prin experiențele vieții.

WTK: Știu că toți fanii vor să știi cât de mult te iubesc și cât de special ești pentru ei, precum și că te vor sprijini întotdeauna în tot ceea ce faci. Ai vreun ultim cuvânt pentru fani?

BH: Vreau să vă mulțumesc tuturor fanilor pentru tot sprijinul și dragostea oferite în ultimii șapte ani. Și sper că vă va plăcea muzica mea ca artist solo. Cred că nimic nu s-a schimbat. Sunt încă Jung Daehyun, și îmi place să cânt. Tot ce vreau este să fiu amintit pentru asta. Sunt cu adevărat recunoscător și vă iubesc.

Baby Hyun a fost fericit să răspundă la fiecare întrebare primită. În plus, el lucrează din greu cu engleza pentru a putea comunica mai mult cu fanii. Fie că este vorba de muzică, de YouTube, de actorie sau de mai mult, îi dorim mult noroc și succes în toate activitățile sale solo!

 

Sursa

Un gând despre „Daehyun din B.A.P. își schimbă numele de scenă + primul interviu solo extins

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s