Key a luat cu el în armată o poză cu SHINee, iar fanii au devenit impresionați de gestul lui

Imagini pentru key shinee 2018

Key din SHINee s-a înrolat de curând în armată, iar printre obiectele pe care le-a luat cu el se află și o fotografie a trupei din care face parte.

Recent, pe internet au apărut poze cu idolul din armată. Fanii, care au privit cu mare atenție fotografia, au observat că acesta are o tunsoare nouă, iar undeva pe fundal apare un detaliu care i-a impresionat și mai mult.

Key1

În Coreea de Sud, soldații adesea lipesc pe dulapurile lor personale poze cu trupele de fete favorite, acestea reprezentând pentru ei o adevărată motivație. Totuși, acest lucru nu poate fi spus atunci când vine vorba de Key, deoarece artistul a ales să schimbe poza grupului de fete favorit cu cea a trupei din care face parte – SHINee!

Key2

În ciuda faptului că poza de pe dulapul lui Key nu este prea clară, fanii au reușit să o găsească pe cea originală. S-a descoperit că în imagine apar toți cei membri ai trupei SHINee, aceștia aflându-se pe scena, în timpul unui concert.

Fanii au rămas de-a dreptul impresionați și emoționați de gestul idolului.

Între timp, noi îi dorim armată ușoară lui Key și îl așteptăm cu nerăbdare pe scenă, seă ne bucure cu vocea și talentele sale, la fel ca altădată.

Key3

sursa

Un gând despre „Key a luat cu el în armată o poză cu SHINee, iar fanii au devenit impresionați de gestul lui

  1. youabby

    Pot sa completez?
    Sub fotografia cu Shinee +Shawols se afla inca doua:in dreapta Jonghyun singur si in stanga Commedes+Garcon.
    Emotionant intr-adevar…
    Armata usoara Kibum.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu