Idolii donează pentru focul din provincia Sokcho, Gangwon + informații actualizate

Provincia Sokcho, Gangwon anunță că lucrările de consolidare vor începe cât mai repede cu putință!

Potrivit Centrului de Incendiu din orașul Gangwon, focul a izbucnit pe un drum în Goseong, la ora 19:17 și s-a răspândit pe un munte din apropiere, ceea ce a dus la evacuarea locuitorilor și oaspeților unui complex din apropiere. Agenția Națională a Pompierilor a declarat că a emis cel mai înalt nivel de alertă – nivelul trei – începând cu ora 21:44.

Pompierii s-au luptat pentru a stinge incendiul încă din stadiile incipite, însă autoritățile au spus că nu au reușit să îl stingă la timp din cauza vântului puternic. Autoritățile au trimis inițial 23 de autospeciale și 78 de pompieri, care au stat pe perioada celor două nivele. Începând cu 20:31, aceștia au primit ajutorul a altor 40 de camioane de incendiu din zonă, pentru a se alătura efortului de stingere a incendiilor și se așteaptă mai mult sprijin din întreaga țară.

Au fost distruse 250 de hectare de pădure, aproximativ 350 de ori suprafața unui teren de fotbal. În plus, 125 case, șase depozite și cinci sere de vinil au ars. Cum firele de distribuire au fost arse, 166 de case nu au mai avut curent, 79 de stații de emisie-recepție și 235 de circuite de internet au fost distruse.

Ministerul de Interne și de Securitate a trimis toate resursele posibile, inclusiv 346 de mașini de pompieri și elicoptere și aproximativ 15.000 de persoane pentru a rezolva situația.

Pentru locuitorii zonelor afectate, guvernul va oferi locuințe temporare, surse de ajutor în caz de catastrofe și  măsuri de urgență. Pentru victime, guvernul va oferi sprijin pentru înmormântări și tratament, precum și servicii de asistență psihologică.

Mai multe imagini au apărut în această dimineață cu tot ce a rămas în urma focului:

Ca un ajutor pentru persoanele care au suferit în urma incendiului, mai mulți idoli și companii au donat:

Heechul din Super Junior a donat 30 de milioane de woni la fundația Gangwon Community Chest  pentru a îi ajuta pe cei afectați de focul din Sokcho.

IU a donat 100 de milioane woni la fundația Green Umbrella Children’s Foundation pentru a ajuta copiii care au fost afectați de focul din Sokcho.

Yoon Jisung cât și agenția Cube Ent. au ajutat asociația Hope Bridge Disaster Relief Association cu 10 milioane woni respectiv 50 milioane woni. Această asociație a fost ajutată și de un fan al trupei TXT care a donat în numele lui Kang Taehyun 100,205 woni. Fandomul lui Kang Daniel a ajutat Hope Bridge Relief cu donații individuale din partea fanilor, acestea au variat între 12,100 și 1,210,000 woni.

Sursă: (1) / Twitter

Un gând despre „Idolii donează pentru focul din provincia Sokcho, Gangwon + informații actualizate

  1. Pingback: Idoli și actori îi ajuta prin donații pe cei afectați de incendiul din Sockcho – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s