Park Min Young și Ahn Bo Hyun ne arată chimia din ei în “Her Private Life”

Park Min Young And Ahn Bo Hyun Show Off Their Lively Chemistry As Childhood Friends In “Her Private Life”

Park Min Young și Ahn Bo Hyun se luptă pe o umbrelă în “Her Private Life”!

Noul serial de miercuri-joi marca tvN se bucură de o mare atenție din partea telespectatorilor datorită chimiei incredibile dintre actori și a subiectului unic abordat. Pe 16 aprilie, au fost dezvăluite noi poze cu Sung Duk Mi și Nam Eun Ki din timpul zilelor de liceu, ce scot în evidență prietenia dintre cele două personaje.

În imagini, Sung Duk Mi întinde mână pentru a lua umbrela, dar Nam Eun Ki o ridică sus de tot ca aceasta să nu ajungă la ea. Se pare că Nam Eun Ki o tachinează pe protagonistă, gândindu-se dacă să-i dea sau nu umbrela. Acest lucru arată cât de apropriați sunt ca prieteni.

La sfârșitul acestei luptei, Sung Du Mi este văzută ținând umbrela lui Nam Eun Ki, în timp ce zâmbește satisfăcută. Între timp, zâmbetul lui Nam Eun Ki dispare în timp ce o privește cum se îndepărtează de el. Această imagine le arată telespectatorilor iubirea ce o simte băiatul pentru prietena lui din copilărie.

În ultima poză, vedem cum Sung Duk Mi s-a enervat pe Nam Eun Ki și îl trage de guler, lucru care ne arată dinamica prieteniei lor. Telespectatorii vor fi entuziasmați să vadă cum chimia dintre cei doi prieteni din copilărie va da serialului un aer nou, proaspăt și incitant.

“Her Private Life” spune povestea lui Sung Duk Mi, care duce o viață dublă: este  administrator al unei galerii de artă și, după muncă, se trasnsformă într-o fană înrăită, și șeful ei Ryan Gold (Kim Jae Wook).

Noi episoade din acest serial sunt difuzate în fiecare miercuri și joi.

Sursa: soompi

5 gânduri despre „Park Min Young și Ahn Bo Hyun ne arată chimia din ei în “Her Private Life”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s