Park Min Young îl întâlneşte pe idolul ei, ONE, în noul episod din „Her Private Life”

Park Min Young Meets Her Bias ONE And Makes Her Fangirl Dreams Come True In “Her Private Life”

Park Min Young îşi va întâlni idolul favorit în noul episod al dramei de pe tvN, „Her Private Life”!

Producţia spune povestea lui Sung Duk Mi (jucată de Park Min Young), un curator profesionist la o galerie de artă, şi a şefului ei morocănos Ryan Gold (jucat de Kim Jae Wook).

În episodul trei din „Her Private Life”, pasiunea secretă a lui Duk Mi se va intersecta cu jobul ei. Aceasta îl va întâlni pe idolul ei Cha Si An (jucat de ONE) împreună cu şeful ei Ryan.

În noile poze din dramă, Sung Duk Mi poartă un cardigan comod şi o fustă lungă ce vine în contrast cu ţinutele ei obişnuite pe care le poartă la muncă. Având un buchet de flori şi un zâmbet până la urechi, pare că e pregătită să meargă la o întâlnire.

În alte poze îl vedem pe Cha Si An ce îşi întâmpină oaspeţii în nişte comode pe care le poartă acasă. Morocănosul de Ryan Gold îl priveşte zâmbit, fapt ce o face pe Duk Mi să-l privească cu suspiciune.

Producătorii dramei au spus: „În episodul de astăzi, Park Min Young îl va întâlni pe idolul ei ONE, împlinindu-şi visul de fană. În acelaşi timp, va fi implicată într-un incident neaşteptat cu idolul ei, provocând o adevărată furtună în viaţa lui Park Min Young şi Galeria de Artă Chae Woom a lui Kim Jae Wook. Incidentul va schimba un pic relaţia dintre cei doi, iar ce se întâmplă rămâne de văzut în episodul ce va fi difuzat astăzi.”

sursă

Un gând despre „Park Min Young îl întâlneşte pe idolul ei, ONE, în noul episod din „Her Private Life”

  1. youabby

    Din punctul meu vedere,as fi ales pe altcineva ca bias ( sa zicem Cha Eun Woo…) cel care imi place mai mult in serial,pe care eu il vad sexy,charismatic,enigmatic e Kim Jae Wook.
    Dar,e amuzant sa vezi emotiile prin care trece Duk Mi ca fana cat si ce inseamna sa intri in vizorul fanilor sasaeng😂 e vai si amare😂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s