Fostul iubit al lui Goo Hara neagă toate acuzaţiile aduse de vedetă

Goo Hara’s Ex-Boyfriend Choi Jong Bum Denies Most Charges At First Trial

Choi Jong Bum a negat aproape toate acuzaţiile făcute de Goo Hara la primul proces.

În data de 18 aprilie, judecătorul Oh Duk Shik de la Judecătoria Centrală din Seul a organizat primul proces în cazul lui Choi Jong Bum, care a fost acuzat de încălcarea Legii cu Privire la Cazurile Speciale şi Pedepsirea Infracţiunilor sexuale (filmarea părţilor corpului fără consimţământul altei persoane), agresiune, intimidare (şantaj), constrângere şi distrugerea proprietăţii.

Anterior, Choi Jong Bum şi Goo Hara au fost implicaţi într-un conflict violent, unde acesta a lovit-o peste mâini şi picioare. De asemenea, a mai fost dezvăluit că a făcut poze picioarelor şi spatelui ei fără că aceasta să ştie şi a forţat-o pe Goo Hara să-l facă pe directorul agenţiei ei să îngenuncheze în faţa lui. Acesta a fost pus sub acuzare fără detenţie.

Potrivit Yonhap News, avocatul lui Choi Jong Bum nu e de acord cu faptul că procurorul utilizează mărturiile lui Goo Hara, a colegei ei de cameră şi a directorului agenţiei ei.

La proces, avocatul lui Choi Jong Bum a declarat: „Pozele nu au fost făcute fără consimţământul victimei şi nu sunt sexuale sau care ar putea-o umili. Rănile aduse au rezultat în încercările de a o calma. Filmările cu relaţiile sexuale nu au fost făcute cu vreo intenţie ascunsă. Nu e adevărat că a forţat-o pe Goo Hara să-l facă pe directorul agenţiei ei să îngenuncheze în faţa lui din cauza filmărilor.

În ceea ce priveşte acuzaţiile cu privire la distrugerea şi deteriorarea proprietăţii, avocatul său a declarat: „A recunoscut tot şi reflectă asupra acestui lucru.”

Potrivit procurorului, Goo Hara, colega ei de cameră şi directorul agenţiei ei vor fi interogaţi drept martori separat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s