Sulli spune că încearcă să fie bine + dezvăluie cum are grijă de siluetă şi cum vrea să se exprime

În ediţia din mai a revistei „The Star”, Sulli a vorbit deschis despre cum se simte la moment, care sunt activităţile ei preferate şi altele!

Tematica noului număr al revistei este „Fii fericit”, iar Sulli a apărut cu o imagine pozitivă, sănătoasă şi atletică în noul număr. Când a fost întrebată cum îşi menţine silueta, artista a spus: „Deja a devenit un obicei să ţin dietă. Înainte, nu consumam carbohidranţi, însă acum încerc să mănânc fiecare masă şi nu doar mici gustări.”

Aceasta a spus că vrea să-şi întâlnească fanii şi a mai menţionat recenta ei colaborare cu DEAN pentru „dayfly”: „Vreau să descopăr ce vreau să fac cel mai mult şi să spun povestea mea şi altora. Am o mare dorinţă de a mă autoexprima, nu doar prin muzică, dar şi prin sesiuni foto sau dans. E la fel ca potrivirea tuturor pieselor de puzzle, vreau să mă organizez şi apoi să le arăt lumii cum sunt.”

În continuare, Sulli a vorbit despre sursa ei de inspiraţie: „Mi se schimbă mereu dispoziţia. De zeci de ori pe zi pot să am schimbări drastice de dispoziţie şi încerc să le las aşa cum sunt, iar eu să devin un spectator.”

Cât priveşte despre starea ei de spirit, aceasta a spus: „Nu sunt sigură dacă sunt bine, dar în acelaşi timp, cred că sunt. Mintea mea începe să devină ocupată când aud astfel de întrebări. Dacă mă întreabă cineva cum mă simt, pot să răspund, pur şi simplu, că sunt bine, dar uneori simt că mă întreabă, într-adevăr, cum mă simt şi nu pot să nu răspund sincer. Sincer, încerc din greu să fiu bine.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s