10 cele mai bune comedii romantice

Pentru noii fani de k-drame este adesea greu să faci o listă a serialelor ce trebuie să le urmărești. Probabil că-i întrebați pe prietenii voștri sau citiți recenziile online pentru a crea o listă, dar uneori nu este suficient. În ajutorul dvs. iată o listă cu unele dintre cele mai bune comedii romantice.

1-My Love From the Stars

Anul: 2013-2014

Distribuție: Kim Soo HyunJun Ji HyunPark Hae JinYoo In Na

Rezumat: Este o poveste de dragoste dintre un extraterestru care a ajuns pe pământ acum 400 de ani și o actriță Hallyu.

De ce să o urmăriți? Motivul este foarte simplu: acțiunea perfectă și intriga perfectă, îmbinată cu mister.


2- “Legend of the Blue Sea”

Anul: 2016-2017

Distribuție: Jun Ji Hyun, Lee Min Ho

Rezumat: Povestea de dragoste dintre o sirenă și a unui fiu al unui bogat om de afaceri .

De ce să o urmăriți? În primul rând, este o dramă fantastică despre o sirenă. De asemenea, cei doi actori de top au fost distribuiți în una dintre dramele cu cel mai mare buget. Drama a atras atenția datorită scenelor amuzante, poveștii de dragoste și a elementelor magice.

3- ”I am not a Robot”

Anul: 2017-2018

Distribuție: Yoo Seung Ho, Chae Soo Bin

Rezumat: Un om care nu s-a îndrăgostit niciodată din cauza alergiei sale la alte persoane, întâlnește o femeie care se preface că este un robot android și se îndrăgostește de ea.

De ce sa o urmăriți? Chimia ambilor actori este minunată și telespectatorii sunt uimiți de intrigă. Ambele personaje se luptă cu problemele proprii și sunt foarte drăguți împreună. Yue Seung Ho a căștigat inimile fanilor cu zâmbetul lui după această dramă.

4- “Weightlifting Fairy Kim BokJoo”

Când: 2016-2017

Distribuție: Nam Joo Hyuk, Lee Sung Kyung

Rezumat: Este vorba despre o poveste de dragoste a unor studenți de la colegiul de sport.

De ce să o urmăriți: Este una dintre cele mai drăguțe k-drame din toate timpurile. Personajul jucat de Lee Sung Kyung este uimitor, la fel ca personajul lui Nam Joo Hyuk. De asemenea, cei doi au o chimie perfectă.

5- “Strong Girl BongSoon”

Când: 2017

Distribuiție: Park Bo Young, Park Hyung Sik, Ji Soo

Rezumat: Bong Soon s-a născut cu o putere neobișnuită . Tipul ei ideal este prietenul ei In Guk Doo. Datorită aptitudinilor sale, ea a devenit garda de corp a bogatului CEO Ahn Min Hyuk. În vecinătatea ei, o serie de cazuri de răpire au loc și relația cu șeful ei a început să se schimbe.

De ce sa o urmăriți: O comedie romantică, pe construită pe un mister. Principalul personaj feminin este la fel de puternic ca Superman și personajul masculin este profund îndrăgostit de ea, telespectatorii îndrăgostindu-se de chimia lor perfectă.

6- “My Girlfriend Is a Gumiho”

Anul: 2010

Distribuție: Lee Seung Gi, Shin Min Ah

Rezumat: Este o poveste despre un bărbat care se îndrăgostește de o Gumiho (vulpe cu nouă cozi).

De ce să o urmăriți?: Este o poveste amuzantă și totuși emoționantă. Personajul masculin este speriat că Gumiho îi va mănânca ficatul la început, dar ambii au început să aibă sentimente reale unul pentru celălalt. Subiectul central este interesant și captivant.

7- “My ID Is Gangnam Beauty”

Anul: 2018

Distribuția: Cha Eun Woo din ASTRO, Im Soo Hyang, Kwak Dong Yeon, Jo Woo Ri

Rezumat: Povestea unei femei care trăiește o nouă viață datorită chirurgiei plastice. Ea îl întâlnește pe Do Kyung Suk la facultate și află ce este frumusețea reală, în timp ce toată lumea crede că aspectul este important.

De ce să o urmăriți?: Această poveste din anii studenției are o temă interesantă despre „ce este frumusețea reală”. Actorii sunt, de asemenea, minunați. Subiectul se concentrează în principal pe romantism, dar și pe alte probleme ale studenților, ceea ce face ca întreaga poveste să fie foarte interesantă.

8- “You’re Beautiful”

Când: 2009

Distribuția: Park Shin Hye, Jang Keung Suk, Jung Young Hwa din CNBLUE, Lee Hong Gi din FTISLAND

Rezumat: Ko Mi Nyeo (care visează să devină călugăriță) trebuie să pretindă că este fratele ei geamăn până când acesta se recuperează de la operația sa plastică. Ea se prezintă drept el și intră în trupa populară A.N.Jell. Acolo, ea se întâlnește cu cei trei membri.

De ce să o urmăriți? Această dramă este veche, dar povestea este încă captivantă și drăguță.

9- “What’s Wrong With Secretary Kim”

Anul: 2018

Distribuție: Park Seo Joon, Park Min Young

Rezumat: O poveste de dragoste între un chaebol și secretara lui. Ea decide să demisioneze brusc, spunând că vrea să se întâlnească și să se căsătorească, iar el începe să realizeze natura relației lor.

De ce să o urmăriți?: Această poveste romantică este originală , iar chimia celor doi actori este perfectă. Subiectul dramei este distractiv de la început până la sfârșit. În plus, actorii secundari aduc numai zâmbete telespectatorilor.

10- “Suspicious Partner”

Anul: 2017

Distribuția: Ji Chang Wook, Nam Ji Hyun, Choi Tae Joon, Kwon Nara

Rezumat: Un procuror și un procuror stagiar lucrează împreună la un caz misterios care implică un ucigaș psihopat.

De ce să o urmăriți? În ciuda faptului că este un thriller cu un background juridic, drama este destul de amuzantă. Chimia principalului cuplu este una dintre cele mai bune. Talentul lui Ji Chang Wook este un alt motiv pentru care ar trebui să vă faceți timp pentru a privi acest serial.

sursa

2 gânduri despre „10 cele mai bune comedii romantice

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s