Internauții spun că Jennie din Black Pink este singura membră cu ținute diferite la concerte

Compania YG Entertainment primește încă o dată critici pentru că ar fi „părtinitoare”.

În prezent, Black Pink se află în turneul denumit „BLACKPINK 2019 World Tour with Kia„, în cadrul căruia cele patru membre evoluează atât în grup, cât și solo.

În timpul evoluțiilor din Chicago, Newark și Atlanta, Lisa, Rosé și Jisoo au purtat aceleași ținute pentru momentele lor solo. Jennie însă a purtat de fiecare dată ținute diferite.

Aceasta nu este prima dată când internauții acuză agenția că este părtinitoare în ceea ce privește costumele. Potrivit fanilor, Jennie este, de asemenea, singura membră care a purtat o serie de costume diferite în timpul turneului susținut în Asia.

Cu toate acestea internauții îl acuză pe YG că o favorizează pe Jennie și nu le tratează pe celelalte membre într-un mod egal.

Unele dintre comentarii fiind: „De ce nu a devenit o controversă? Nu sunt fanii supărați? Dacă una dintre celelalte membre mi-ar fi fost bias atunci aș fi devenit foarte supărat … Chiar dacă Jennie era biasul meu, aș fi spus ceva pentru Black Pink” ,”Serios? Aș fi atât de furios dacă aș fi un blink” și „atâtea haine pentru Jennie!”

Voi ce credeți despre această problemă a ținutelor?

Sursă

39 de gânduri despre „Internauții spun că Jennie din Black Pink este singura membră cu ținute diferite la concerte

 1. ArmyV

  Nu stiu ce sa zic,faptul că Jennie avea tinute diferite ,iar celelalte membre aveau aceleasi tinute in unele cazuri.Cum ca Jennie e favorizată prin agenția aia e destul de adevarata ,sunt multe dovezi care pot spune asta.Si chestia cu tinutele nu cred ca e o coincidență.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Blue Sky

  Ei lasa ca cei care o au ca bias pe Jennie nu au vreo problema cu asta…sar in capul celorlalti care au alt bias si le spun sa nu mai aduca atat ura. Eu nu am vazut in niciun alt grup atata diferente intre membrii cum sunt in BP.

  Apreciază

  Răspunde
   1. Dumy 13

    Nu am zis-o cu rau, eu o admir pe Jennie, dar de ce crezi ca doar Chanel o sponsorizeaza? Faptul ca ea e ambasadoarea lor nu inseamna ca nu primeste si din partea altor branduri bunuri ca haine , cosmetica etc. si nu ma refer doar la marci ca Dior, LV, Fendi… ci si la cele coreene

    Apreciază

    Răspunde
 3. xCrush

  sunt sigura ca multi mai criticat, înjurat și dat pe la icoane pe la toate posturile cu BP.
  Fratilor, eu nu am nimic cu BP, problema e Jennie.
  Mi s.a sunt paranoică cand am zis ca totul se invarte in jurul sau si ca Jisoo, Rose si Lisa sunt lăsate de o parte.
  Bai eu inteleg ca e acolo main rapper si ca are voce, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se faca diferențele astea. Puii mei, sunt un grup, toate ar trebui să fie egale.
  Nu pentru una muma si pentru trei ciumă. Nu stiu ce se ascunde de fapt în spatele acestor apariții si tinute, orice ar fi, e incorect pentru cele 3, care asemenea ei, au voce.
  Mă puteți numii cum vreti, nu imi place Jennie in mod special, e prea aroganta si se crede foarte importantă si superioară.
  Se stie ce mult ca YG o favorizează, totusi nu inteleg de ce au pus.o într-o trupa daca o tratează diferit. Putea fi foarte bine si artist solo.
  Mă rog, asta e alta mâncare de peste.
  Felicitări pentru cele 3, care deși nu au tinute diferite, strălucesc pe scena si sunt atât de simpatice. Nu hainele le fac pe om, mi se pare ca se potrivește atât de bine aici.

  Mă puteți înjura cat vreti. Asta.i părerea mea. Change my mind!

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
   1. juliarubyj

    In “Jennie- SOLO Diary” spus ca vrea sa vina mereu cu ceva nou pentru solo, cu ținute și coregrafii diferite, ca sa nu plictisească fanii.
    Un fan s-a întâlnit cu ea intr-un magazin și a întrebat-o ce face. Ea le-a zis ca vrea sa își cumpere haine pe care sa le poarte la Coachella.
    Și chiar și stiliști au spus ca Jennie își modifica ținutele dacă ii plac ( mai adauga, înlocuiește unele piese). Cred ca și aici a fost un articol asemanator.
    Dacă ai fi BLINK ai stii lucrurile astea…. Chestiile astea le-ai fi gasit oriunde dacă ai fi căutat ceva despre Jennie….

    Apreciază

    Răspunde
    1. Siena

     Lasă-i in pace. Degeaba le explici oamenilor ceva ca ei tot pe a lor o tin. Toti cei care aruncă cu pietre in Jennie sunt doar geloși și invidioși pentru ca biasul lor nu o sa ajungă ca si ea. Sa fim serioși, nu e ca si cum ei i se oferă totul iar celorlalte fete nu. Poate sunt n de lucruri pe care noi nu le stim dar din pacate asta stim noi sa facem, sa dam hate. Nu cred ca exista vreo trupa in general nu doar kpop in care unul sa nu iasa in evidență mai mult.
     Treceți peste oameni buni, nu sunt importante lucrurile astea. Important este sa susțineti trupa, toate membrele. Dacă nu o faceti atunci nu va puteti numi blink.

     Apreciază

     Răspunde
     1. xCrush

      Biasul meu, de gen feminin, e una din cele mai bune femei din industrie. Despre care artiștii internationali vorbesc cu respect.
      Asa Ca, ne vedem.

      Apreciază

      Răspunde
      1. xCrush

       Niciodată nu am sa știu sa ii scriu numele😂😂 in general nu prea imi bat capul cu chestiile sofisticate.
       Chiar dacă Jennie își cumpără din ținute, compania tot trebuie sa le asigure tinute . Asta.i toată treaba. Si cred ca iar am raspuns gresit la comm.. da imi asum.

       Apreciază

       Răspunde
 4. juliarubyj

  Stiu ca nu are rost. Dar nu pot sa stau sa văd cum își primește hate pentru nimic. Pentru absolut nimic…. Ea este singura care primește ura din BlackPink.
  Când Lisa a primit hate, toți au aparat-o. Inclusiv Jennie!
  Dar pe Jennie cine o apara ??? Dacă o apărăm (zicând adevarul) repede ne zic ca suntem biased și ca o apărăm deși merita hate etc. “De ce Jennie face aia când poate Jisoo sa o fac? De ce nu a mers Lisa acolo ca ii mai buna ca Jennie?” Ii plin Internetul de astfel de comentarii!
  Despre ținutele pe care le poarte celelalte membre se spun mereu ori ca sunt superbe, ori ca meritau mai bun.
  Dar despre ținutele lui Jennie auzi numai asta: ca mereu le are pe cele mai bune, ca mereu sunt altele etc.
  Și daca ar purtat un sac s-ar spune ca are cea mai frumoasa și cea mai scumpă ținuta.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. Lucy🌙

  Haterii Black Pink: Nu am nimic cu Black Pink, dar blablabla :)) De când Jennie e arogantă şi se crede importantă şi încă superioară? Celor care se ţin doar de criticat aiurea fără a şti despre ce vorbesc, le recomand să vadă interviurile lor pe YouTube şi nişte reality show-uri cu fetele. Jennie e foarte dulce şi e total diferită de cum apare pe scenă. Am fost şi eu uimită.
  De asemenea, e extrem de prostesc să urăşti un idol pentru alegerile pe care nu le face ea. Black Pink nu are atâta libertate, fetele nu au multe de spus. Cât timp au unii de lasă comentarii de un km cu critică despre persoane pe care nu le cunosc :)))

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
    1. xCrush

     Nu e vorba de asta, stiu BP de la debut iar mie Jennie mi se pare usor falsă.
     Mi.a pus capac interviul unde Jisoo, efectiv nu a spus nici un cuvant pentru ca nu înțelegea.

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
     1. Lucy🌙

      La sigur era un interviu in engleza și doar Jisoo nu știe engleza din blackpink. Asta nu are legătura cu subiectul dat.Ce vrei sa facă restul? Sa uite engleza? In interviurile mai lungi, aceasta răspunde in coreeana. E la fel cum in bts numai RM vorbește in interviuri in mare parte sau Mark și Johnny in nct pentru ca restul nu știu engleza.

      Apreciază

      Răspunde
       1. Lucy

        Câte interviuri ai văzut? 🤦🏻‍♀️ După cum am spus, au interviuri scurte de genul 3 minute unde vorbesc mai mult fetele in engleza. Jisoo are casca unde i se traduce și in interviurile de 10-15 minute vorbeste și ea. In primul rând, e neprofesionist ca fetele sa nu acorde atentie gazdei, ci sa fie ocupate cu traducerea pentru altcineva. Pentru asta se ia interpret lângă ele ori au casca.


        asa a fost și cu restul trupelor care au avut interviuri in limba pe care nu o cunosc. Nu a stat nimeni sa le traducă. După cum am mai zis, habar nu aveți de trupa asta, ci dați cu hate din orice motiv 🙃✌🏻 Pace

        Apreciat de 1 persoană

 6. ArmyV

  Deci,nu vreau sa primesc hate,dar Jennie chiar e o persoana draguta si carismatica, insa si-a cam luat-o in cap de cand Yg o favorizeaza atat,asta-i tot.Toata lumea stie ca Yg are cate un preferat din fiecare trupa si ca mai favorizeaza unii membrii.Chestia asta cu facutul diferentelor intre membrele blackpink,din cate mi-am dat eu seama,e adevarata .Serios acum,poti compara atentia primita de Jennie cu cea primita de Jisoo?Asta e parerea mea,o am ca (bias) pe Jisoo si sunt Blink,dar peste unele chestii nu poti trece cu vederea,serios acum.Sunt multe exemple pe care le poti da care arata ca Jennie si-a luat-o in cap si ca Yg favorizeaza multtt unii membrii a unei trupe.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
  1. juliarubyj

   “insa si-a cam luat-o in cap de cand Yg o favorizeaza atat”! Și anume ?
   Merge prin cluburi, bea, fumează?
   Au fost doar unele momente când nu dansa, atat? Și atunci avea probleme cu glezna….. Chiar Lisa i-a zis odata sa aibă grija sa nu își rănească piciorul…..
   Dar te înțeleg! Toți vor cei mai bun pentru biasii lor!

   Apreciază

   Răspunde
   1. Kanya

    Cand am văzut comentatorul chiar am stat puțin si m-am gândit cand și-a luat-o in cap. Ahhh, dar stai puțin, Jennie nu și-a luat-o in cap. Nu mai vorbiți unele persoane daca nu cunoașteți.=))))

    Apreciază

    Răspunde
    1. Ari

     Jennie nu și-a luat în cap? 😂 😂 Glumiți?? A fost prima membră care sa început a se întâlni chiar dacă agenția le-au spus sa nu o facă și YG nu a făcut nimic. Când era mai mereu leneșă și nu dansa, asta a fost în mai multe video uri și nu cred că avea mereu probleme cu glezna. Chiar și în programul Blackpink house se comporta urât cu membrele și chiar și în live uri. Ea ar trebui sa înțeleagă că nu-i cine știe ce, alții se c-am prostesc de atâta faimă dar o să-i treacă și după o să-și dea seama că a greșit.

     Apreciază

     Răspunde
 7. Kpanda

  Ele au evoluat solo pe scena bla.. Bla , Jennie are multe haine in videoclipul de la Solo mi se pare normal sa apara cu tinute diferite. Pana la urma care e problema ca e favorizata? Frate fiecare cu norocul ei, daca era alta nu se arunca atat cu pietre. Or sa aiba si celelalte melodiile lor si or sa apara cu tinute diferite. Nu-s mare blink, insa este enervant. Daca Papa YG greseste..tot vina lu Jennie este. Mama ei de treaba..

  Apreciază

  Răspunde
 8. Kanya

  Jennie e biasul meu si imi plac ținutele ei. YG nu ii cumpara tinutele pe care le vedeti voi in acele poze, adica sunt cumpărate de ea acele tinute. Efectiv, ea și-a ales hainele si a decis sa le cumpere. Nu YG vine la ea si ii spune „maine te duci imbracata cu acesta tinuta”. Asa poate sa faca si Jisoo, Lisa sau Rose, dar pur si simplu ele nu fac asta. Si care e problema voatra ca YG o favorizează sau nu? Orice companie are un membru favorit dintr-o anumita trupa asa cum avem și noi cate un bias dintr-o trupa. Poate ca Jennie nu e mulțumită de tinutele pe care le primește de la YG si alege ca ea sa își cumpere propriile tinute.

  Apreciază

  Răspunde
  1. ArmyV

   Fratele meu,nu mai căutați acum motive cum ca isi cumpara ea tinutele,adică ,de Aceea exista stilisti,ca sa le îmbrace,nu ele se îmbraca singure ,mai ales cand merg pe o scenă.Acceptati o data,oricât va place Jennie. (VA rog ,fără hate,propria opinie)

   Apreciază

   Răspunde
   1. juliarubyj

    Accepta tu ca ea chiar isi cumpara hainele. Nu ziceam asta de la noi … S-a zis asta de foarte multe ori. Chiar si stilistii au zis asta…. Dar tu stii mai bine ca stilistii daca Jennie isi cumpara hainele sau nu, nu ?

    Apreciază

    Răspunde
 9. blackbangtan

  Am observat ca carcotasii au pus totate tinutele lui Jennie nescapand nici una. Dar si celelalte membre mai aveau si alte tinute. Si toti cei care zic ca YG o favorizeaza, poate si o favorizeaza dar nu o favorizeaza fara motiv stim cu totii cat de talentata e.

  Apreciază

  Răspunde
  1. juliarubyj

   Da, este foarte talentata! Dar haterii nu vad asta. Daca canta, spun ca nu are voce si ca ii buna doar la rap. Altii spun ca ii doar vocalista. Daca nu danseaza cu aceeasi energies ca la debut, ii lenesa. Daca danseaza, scrie ca ii prea energica ( emisiunea din America). Daca face niste schimbari de coregrafie( improvizeaza) zic ca a uitat coregrafia. Daca face mici glume intreaba ca ce a facut asa special si ca nu e nimic wow…..
   Asa sunt haterii. O critica pentru oricare lucru pe care il face.
   Jennie e chiar talentata. Are o voce…. Si rappul ei de la Coachella a fost 🔥.
   Oricum, are cea mai stabila voce din BlackPink….

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s