Accidentul fatal al actriţei Han Ji Sung trezeşte bănuieli, după ce e dezvăluită o înregistrare

Apar tot mai multe bănuieli în legătură cu accidentul fatal al actriţei Han Ji Sung.

În data de 6 mai, în jurul orei 3:50, actriţa Han Ji Sung (28) a decedat fiind lovită de două maşini lângă Aeroportul Internaţional Incheon. Han, care şi-a parcat maşina în mijlocul autostrăzii, era în afara acesteia dintr-un motiv necunoscut. A fost lovită de un taxi ce a încercat să îi ocolească maşina ce se oprise pe banda dreaptă.

Maşina lui Han nu era parcată pe margine, ci în mjlocul benzii de pe autostradă. Legat de locul de parcare anormal, soţul lui Han a comentat: „Trebuia să merg la baie, aşa că am oprit repede maşină. Am mers în tufişurile din împrejurime şi am văzut accidentul abia când m-am întors.” Soţul lui Han susţine că nu ştie nici el de ce aceasta a ieşit din maşină.

Poliţia a întâmpinat dificultăţi în timpul investigaţiei, din moment ce cutia neagră a maşinii lui Han nu avea sunet. Cu toate astea, YTN a obţinut în mod exclusiv cutia neagră a unei maşini ce mergea pe banda stângă la momentul accidentului.

Respectiva cutie neagră arată că Han deja era în afara maşinii, înainte ca soţul ei să treacă strada, iar accidentul a avut loc la 10 secunde după ce acesta a ajuns la marginea autostrăzii. Judecând după înregistrare, e imposibil ca soţul să fi observat accidentul abia după ce s-a întors.

Apar tot mai multe bănuieli cu privire la decesul actriţei. Va fi efectuată o autopsie, iar poliţia va continua investigaţiile înregistrării de pe cutia neagră.

Între timp, Han, o fostă membră a trupei B.Doll, s-a căsătorit acum două luni, în martie. Va fi înmormântată pe 10 mai.

sursă

Un gând despre „Accidentul fatal al actriţei Han Ji Sung trezeşte bănuieli, după ce e dezvăluită o înregistrare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s