Melodii de la IU, Paul Kim și Lim Chang Jung primesc certificare de la GAON

Clasamentul GAON certifică cu platină mai mulți artiști k-pop!

După cum știți deja, la începutul anului trecut, Asociația Coreeană a Industriei Muzicale a decis să introducă un nou sistem de certificare pentru vânzările de albume, descărcări de melodii și streaming online. Începând cu 1 ianuarie 2018, Gaon Chart a început să certifice cu platină albumele care au înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, cu dublă platină pe cele care au trecut de 500.000, iar melodiile care au depășit peste 100.000.000 de ascultări sau 2,5 milioane de descărcări au fost certificate cu același statut.

Ei bine, IU, Paul Kim și Lim Chang Jung sunt noii artiști k-pop care au fost apreciați cu acest statut! Potrivit rapoartelor, cei trei cântăreți au obținut platină pentru cele 100 de milioane de ascultări adunate de melodiile „BBIBBI”, „Me After You” și „There Has Never Been a Day I Haven’t Loved You”.

Anterior, piesele „Only Then” de la Roy Kim și „Every Day, Every Moment” de la Paul Kim au primit platină pentru cele 2,5 milioane de descărcări, iar „Fake Love” de la BTS„Love,ing” de la Ben și „Dance The Night Away” de la TWICE au obținut același statut, deoarece au adunat mai mult de 100.000.000 de ascultări.

Felicitări tuturor artiștilor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s