Ştiaţi că…?

Image result for sana sha sha sha

Câţi dintre voi ştiau acest lucru?

Ştiaţi că „Sha Sha Sha”-ul care a făcut-o faimoasă pe Sana din Twice (şi pe Twice) a fost, de fapt, auzit la un alt artist? Dap, e vorba de Orange Caramel, subgrupul ciudat de la After School, care a lansat în 2011 piesa intitulată „Shanghai Romance„. Pentru a înţelege despre ce vorbesc, ascultaţi piesa de mai jos şi când ajungeţi la refren (1:05)… cred că veţi auzi acel „Sha-Sha-Shanghai”.

Orange Caramel este unul dintre cele mai de succes subgrupuri K-pop (dus de râpă de Pledis pentru că se pricep la asta) datorită conceptelor unice şi extrem de ciudate. Este format din membrele Lizzy, Raina şi Nana şi a debutat în 2010 cu melodia Magic Girl„. „Shanghai Romance” este a patra melodie promoţională lansată, având un succes relativ mare, în special pentru anul 2011. Subgrupul nu a mai promovat din 2014, după ce a lansat „My Copycat şi probabil nici nu o va face, Nana şi Lizzy avansând în actorie, iar Raina mergând solo.

P.S. Nu sugerez că Twice a copiat „Sha Sha Sha”-ul de la Orange Caramel 😂 Am vrut să vă distrez doar. 😁

Image result for orange caramel gif

7 gânduri despre „Ştiaţi că…?

 1. xCrush

  Eu cred ca nu te poti numi fan k-pop daca nu stii ceva, oricat de mic despre grupurile destramate, ca Orange Caramel, fetele astea au fost al naibii de bune. Doar ca nu au fost apreciate suficient de Pledis.
  Desi sunt o fana a trupelor vechi, pot spune ca am sesizat asemanarea, dar nu stiam de unde sa o iau, dar.. acum ca o vad aici, are logica.
  Sha la la la-ul a fost bestial.!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s