Yang Hyun Suk bănuit că a oferit servicii sexuale asiaticilor bogaţi + YG răspunde

Emisiunea „Straight” de pe MBC a dezvăluit că noul episod va fi intitulat „Pe urma lui Yang Hyun Suk de la YG, acuzat de oferirea serviciilor sexuale în cluburi drept proxenet”. Reporterii de la „Straight” au obţinut mărturii că în iulie 2014, Yang Hyun Suk a oferit servicii sexuale pentru doi sud-asiatici bogaţi la un restaurant din Gangnam.

Se presupune că au fost prezenţi 8 bărbaţi şi 25 de femei. Cel puţin 10 dintre aceste femei erau de moravuri uşoare, aduse de proprietara unei locaţii faimoase pentru adulţi din Gangnam, ce are legături strânse cu YG. De asemenea, mai era şi un cântăreţ de la YG.

După ce au luat masa, au mers la clubum din Gangnam, NB, ce se ştie că e gestionat de Yang Hyun Suk. După ce au consumat alcool acolo, li s-au oferit servicii sexuale. Echipa de producere a dezvăluit că unul dintre bărbaţii căruia i s-au oferit servicii sexuale în acea zi este un tailandez ce e implicat în cazul Burning Sun al lui Seungri.

Echipa de producere a mai dezvăluit că Seungri a folosit cardul de credit de la YG pentru a plăti hotelul investitorilor străini într-o ocazie, în care acesta a angajat prostituate pentru a le presta servicii sexuale. Echipa a mai adus în discuţie faptul că poliţia încă nu a investigat compania YG, în ciuda faptului că e bănuită şi implicată în mai multe infracţiuni.

În fragmentul arătat din videoul ce va fi difuzat astăzi, o femeie ce spune că a fost drogată susţine: „A fost grav şi cred că aproape am murit. Alcoolul cu care m-a servit persoana aceea thailandeză era whiskey. Directorul YGX pare că avea grijă de bogătaşul thailandez, domnul Bob. De parcă ar fi fost un ghid.” YGX este un subsidiar al YG.

YG Entertainment a lansat o declaraţie oficială cu privire la aceste acuzaţii, ce sună în felul următor: „Aceste bănuieli sunt complet false. A fost prezent la întâlnire, după ce a fost invitat de un cunoscut, însă nu au fost prestate servicii sexuale de nicio formă.”

Episodul acestei emisiuni va fi difuzat pe 28 mai la ora 20:55 în Coreea de Sud.

sursă (1) (2)

7 gânduri despre „Yang Hyun Suk bănuit că a oferit servicii sexuale asiaticilor bogaţi + YG răspunde

  1. Daphneʕ •ᴥ•ʔ

    Daca chiar însuși papito fcae din astea, pai ce așteptări să mă am de la idoli?! Mie milă de artiștii lui.. ador bp, ikon si bigbang…

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: [CCC] Acțiunile agenției YG Ent. scad după scandalul cu Yang Hyun Suk – K-pop Romania

  3. Pingback: Un martor vorbeşte despre cina în care se bănuieşte Yang Hyun Suk a chemat femei de companie – K-pop Romania

  4. Pingback: Kang Kung Yoon: „Urmează a fi dezvăluite lucruri mai şocante despre YG” – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s