will.i.am spune că 2NE1 sunt pionerele mişcării internaţionale K-pop

La conferinţa Midem 2019 de la Cannes, Franţa, a fost transmis un episod intitulat „Anul în care K-popul a invadat SUA în 2019” în care a fost difuzat un mesaj de la will.i.am din Black Eyed Peas.

În mesajul său, acesta a numit K-popul o mişcare şi a recunoscut puterea sa de a depăşi hotarele barierele unei ţări, rase şi limbi pentru a cuceri audienţă în toată lumea. Acesta apoi a menţionat YG Entertainment, în particular pe 2NE1 şi CL pe care le-a numit drept „pionere” ale K-popului şi pe Black Pink drept urmaşele lor care „deschid calea spre a cuceri lumea”.

În anii 2010-2011, will.i.am a lucrat mult cu 2NE1, fetele încercând să se facă auzite pe piaţa internaţională. Potrivit lui, a înregistrat un întreg album împreună cu fetele, iar câteva momente din procesul de înregistrare le puteţi vedea la unul din episoadele emisiunii „2NE1TV”.

Până acum, acest album nu a fost lansat încă, însă odată cu recentul mesaj transmis de will.i.am, fanii îl presează să o facă:

„Întreabă-l despre melodiile în engleză pe care le-a înregistrat atunci”

„Unde sunt piesele în engleză pe care le-au înregistrat?!?!?!? Trebuie să le lanseze”

„Ce e cu albumul înregistrat în 2010?”

will.i.am a mai colaborat cu 2NE1 pentru melodia „Take The World On” (ce nu a fost niciodată lansată oficial) şi „Gettin’ Dumb”.

De asemenea, cea mai recentă colaborare a fost dintre CL şi Black Eyed Peas pentru melodia „Dopeness„:

sursă

14 gânduri despre „will.i.am spune că 2NE1 sunt pionerele mişcării internaţionale K-pop

 1. xCrush

  *Eu cand am spus ca 2NE1, nu sunt un grup dezbinat, s-a spus de mine ca sunt nebuna. Intotdeauna am spus ca ele au contribuit enorm ptr dezolvatarea pe plan international al k-pop-ului.
  Au fost si vor ramane cel mai bun grup de fete din industria asta. Si-au luat la suturi in cur, palme si cu toate astea au continuat sa scoata muzica care le placea nu care se cerea.
  Ma bucur sa vad ca sunt apreciate de nume atat de mari in industria muzicala si ca nu au fost uitat. Meritau mult mai mult de atat, dar YG nu a stiut sa le aprecieze la adevarata lor valoare.
  Si dupa atata timp, inca mie dor de intrarea lor pe scena ‘Are you ready for THE BEST? sau What’s up? We 2NE1!”
  Dupa MAMA 2015 si reuniunea de 10 ani, am inteles un lucru esential,nici macar o trupe din cele de acum nu or sa fie la nivelul lor, nici BlackPink, nici Twice. Au fost si sunt unicate prin aparitiile sale, la un alt nivel.
  In ceea ce o priveste pe CL, e una dintre artistii care chiar s-au afirmat in toate planurile, un artist complet care chiar daca si-a luat hate cu caru a continuat sa faca ce ii place.
  Felictari, Bom, Minzy, CL si Dara pentru munca depusa ! ♥

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. xCrush

   Cat despre albumul din 2010, a fost o pierdere imensă pentru YG, la fel cum a fost si colaborarea penrru LMLY. Sau cu albumul pentru noul format de 3 membre.
   Au ucis ceva ce putea sa fie de milioane .
   Felicitări, YG.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 2. O _ retardata _

  Chiar si intr-o pauza nedefinită de timp tot despre ele se vorbeste, 2NE1 este si va rămâne ceea mai legenedara trupa de fete. YG le-a pierdut, ei nici nu le meritau… Fetele au îndurat multe înjuraturi și gesturi oribile si chiar și asa ele au gasit puterea de a trece mai departe.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
      1. xCrush

       Iubirea pentru artiștii noștri preferați nu se v.a schimbat, ei nu mai cu suportul si iubirea noastra pot continua la drum.
       Boomie e cel mai bun exemplu.

       Apreciază

       Răspunde
       1. xCrush

        Oricum Bommie a revenit, reinpachetata si cu mai multa incredere in sine.
        Vorbim totusi de o artista la aproape 35 de ani, care are o voce.. stii? Multi cand o vad, nu o cred in stare de nimic, dar le inchide gurilele cand deschide gura.

        Apreciază

       2. O _ retardata _

        Știu, o ador. Creasem o mini dependență pentru Spring în martie si o alta dependența pentru 4:44 😂

        Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s