Minwoo din Shinhwa acuzat de hărțuire sexuală + reclamanta își retrage plângerea

Minwoo din Shinhwa a fost acuzat de o femeie că a hărțuit-o sexual în timp ce se aflau într-un bar și idolul a ajuns la poliție.

Portalul de știri Dong-A Ilbo arată că Minwoo (Lee Min Woo) de la Shinhwa a fost luat la poliție sub suspiciunea de hărțuire sexuală a două femei, inclusiv de sărut cu forța.

O sursă din secția de poliție din Gangnam,  Seul, a afirmat pe 2 iulie că Minwoo a fost ridicat de poliție pentru a fi investigat. Polițiștii au declarat că Minwoo se află sub suspiciunea că a fost agresiv și s-a purtat indecent cu  două femei în vârstă de 20 de ani care se aflau la următoarea masă la un bar din districtul Gangnam. Se spune că acest lucru s-a întâmplat în timp ce Minwoo a băut cu colegii săi celebrități în dimineața zilei de 29 iunie, și că acesta se știa cu cele două femei deja. 

După ce petrecerea de băut s-a încheiat, una dintre femei a mers la o poliția locală la ora 6:44, ora Coreei, și a raportat că a fost hărțuită sexual. Ea a spus polițiștilor: „M-am dus la o petrecere de băut si am fost grav hărțuită sexual”. Ea a mai spus: „Lee m-a prins de ambii obraji și m-a sărutat cu forta. A atins de asemenea anumite părți ale corpului meu. „

Dong-A Ilbo mai afirma inițial că Minwoo nu fusese încă interogat de poliție.

Ulterior, într-o declarație oficială, agenția Liveworks a  lui Minwoo a declarat că incidentul a fost o neînțelegere și că plângerea va fi retrasă.

Bună ziua. Aceasta este Compania Liveworks.

În primul rând, dorim să ne plecăm capul în semn de scuze tuturor celor care au fost astăzi dezamăgiți și șocați de știrile despre artistul agenției noastre [Minwoo].

Am vorbit cu [Minwoo] pentru a afla ce s-a întâmplat și a fost un incident care a survenit dintr-o mică neînțelegere la o întâlnire cu cunoscuți la un pojangmacha (bar în cort). Părțile implicate au discutat între ele și au clarificat toate neînțelegerile. Cu privire la plângerea de hărțuire sexuală de la poliție, atunci când nu a existat hărțuire sexuală, cealaltă parte își va retrage plângerea.

Cu toate acestea, indiferent de adevăr, lui Lee Min Woo îi este rușine că acest lucru s-a întâmplat. El este sincer când vrea să își ceară scuze și reflectă.

Întrucât părțile implicate au eliminat toate neînțelegerile, cerem cu sinceritate ca toată lumea să se abțină de la rapoarte speculative.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru îngrijorarea provocată.

 

Sursa: soompi

 

10 gânduri despre „Minwoo din Shinhwa acuzat de hărțuire sexuală + reclamanta își retrage plângerea

  1. Pingback: Cazul lui Minwoo din Shinhwa e transmis procuraturii generale – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s