Top 4 scene de K-drame din această săptămână de care vă veți îndrăgosti

Ai urmărit dramele din aceste zile? Dacă nu, ați pierdut multe scene extraordinare! Dacă vă place dragostea, această săptămână de seriale ar putea fi pentru voi. Atenție la spoilere!

Am facut o selectie de scene din K-Dramele din această săptămână, care vor face ca inima voastra să bată datorită eleganței și vibratiilor lor romantice și vă vor face să vreți să vă îndrăgostiți. Aceste scene sunt cele mai dulci din această săptămână. Nu mai vorbim, aici este lista!

1- “Angel’s Last Mission: Love“

L din INFINITE și Shin Hye Sun în rolurile de Kim Dan și Lee YeonSeo

Această săptămână  le-a adus îngrijorare și tristețe spectatorilor. Îngerul L și Shin Hye Sun sunt profund îndrăgostiți, însă dragostea lor este interzisă. Ambii sunt conștienți de această situație tragică și ambii se roagă ca L să devină un om în speranța că ei vor putea trăi pentru totdeauna iubindu-se.

În scena selectată, L și Shin Hye Sun așteptau să cadă ploaia, singura lor soluție ca să verifice dacă L era încă un înger.

În final a plouat. Într-o scenă emoțională și dură, L stătea sub ploaie și aștepta să vadă dacă aripile lui apar sau nu. Pentru că timpul trecea și el vedea că aripile sale nu mai ies, amândoi au ajuns la concluzia că el a devenit om și că acum ei se pot opri din a-și mai face griji pentru viitorul lor.

Cu această ușurare și bucurie uriașă, au un sărut extrem de impresionant, plin de disperare și intensitate, sub ploaie. Pentru telespectatori, această scenă de sărut a fost una incredibilă din punctul de vedere al emoțiilor transmise.

2- “My Absolute Boyfriend“

Yeo Jin Goo și Minah din Girl’s Day ca YoungKu (Zero Nine) și Um DaDa

Cuplul Yeo Jingoo & Minah e tot mai dulce de săptămâni bune. Ei sunt definiția dragostei drăguțe la absolut!

În scena selectată, Minah l-a întrebat pe Yeo Jin Goo dacă vrea să doarmă pe același pat. Cei doi s-au culcat pe pat și s-au privit unul pe altul fiind mai mult decât scumpi!  Cei doi și-au împărtășit sentimentele spunându-și cât de mult se iubesc unul pe celălalt. Yeo Jin Goo a spus că era fericit și că i-a plăcut acest moment petrecut împreună.

3- “Search: WWW“

Jang Ki Yong și Im Soo Jung ca Park Morgan și Bae TaMi

Doamne, să îl vezi pe Jang Ki Yong alergând către tine fericit să te vadă doar două secunde, ce femeie nu și-ar dori asta sincer? Nu mai spun că atunci când zâmbește parcă ai senzația că se uită de te soarbe pe tine din priviri și îți vine să intri în ecran cu totul să îl pupi!

Povestea de dragoste a lui Jang Ki Yong și a lui Im Soo Jung arde în această săptămână. Afecțiunea lui Jang Ki Yong pentru Im Soo Jung nu are limite. El știe perfect ce-i face să bată inima și arată atrăgător pentru ea și pentru spectatori.

În scena selectată, el a sunat–o pe Im Soo Jung care era la birou și i-a cerut să îi acorde doar o secundă din timpul ei. În timp ce ea îl aștepta în fața clădirii, acesta a alergat și a strâns-o în brațe, fericit ca un copil mic și șugubăț, cu un zâmbet uriaș.

Privind la tinuta lui „sexy”, inima i-a sărit iubitei sale nițel din loc și a spus parcă uimită: „Uită-te la asta. Ți-am spus să nu te îmbraci așa de sexy „. El a răspuns: „Am vrut să-ți arăt aspectul sexy. Secunda a trecut” și a continuat să zâmbească în timp ce alerga la întâlnirea sa.

4- “Arthdal Chronicles“

Song Jung Ki și Kim Ji Won ca SaYa și TanYa

În această săptămână, relația dintre Kim JiWon ca TanYa și Song Jung Ki ca SaYa devine din ce în ce mai profundă. Song Jung Ki a dezvoltat sentimente pentru ea și nu are intenția să le ascundă. Relația lor este greu de definit, deoarece Kim Ji Won pare că-l folosește, dar are și ceva sentimente pentru el. Unii spectatori au început să iubească mult cuplul din cauza scenelor lor care arată că au o chimie puternică.

În scena selectată, Song Jung Ki i-a spus lui Kim Ji Won să-l aștepte. Ea nu a ascultat ordinul și l-a urmat. Sosind la locul de rugăciune, s-a oprit și s-a uitat la ceremonie ascunsă de departe. El a surprins-o venind din spate și i-a acoperit gura cu mâinile.

Jung Ki a întrebat motivul pentru care ea mers după el și a înțeles că motivul său era curiozitatea și nu pentru că altcineva i-a spus să îl spioneze.

Privirea intensă a lui Jung Ki a fost atât de puternică încât cumva părea că are și o notă de flirt. Spectatorii au fost imediat fascinați de scenă datorită talentului actoricesc incredibil al lui Jung Ki.

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s