Shin Hye Sun dansează pentru ultima oară în “Angel’s Last Mission: Love”

Shin Hye Sun Blows Everyone Away With Her Ballet Skills In “Angel’s Last Mission: Love”

Angel’s Last Mission: Love” este pe ultima sută de metri!

Producția marca KBS 2TV spune povestea de dragoste dintre o balerină și un înger. Shin Hye Sun va interpreta rolul balerinei Lee Yeon Seo, care este rece și nu crede în dragoste, iar L va juca rolul îngerului răutăcios Kim Dan, care trebuie să o ajute pe Lee Yeon Seo să-și găsească dragostea, pentru a se putea întoarce în cer.

Cu doar două episoade rămase din drama hit, telespectatorii sunt foarte curioși de cum se va desfășura totul și ce se va întâmpla cu personajele îndrăgite.

Din noile poze dezvăluite pe 10 iulie, o vedem pe Lee Yeon Seo interpretându-o pe Giselle, care are parte de o poveste de dragoste tragică și face sacrificiul suprem la final pentru cel care o iubește. Aceasta este îmbrăcată într-o rochie albă, ce semnifică puritatea, dar și accederea într-un plan superior și stă în mijlocul scenei încojurată de restul balerinilor.

Echipa de producție a mai spus – “Lee Yeon Seon va dansa ca Giselle pentru ultima dată și va fi pentru Dan. Va fi o scenă ce simbolizează dragostea lor. Shin Hye Sun i-a captivat pe toți de pe platourile de filmare cu dansul său și abilitățile în actorie. Dansatorii din corpul Seoul Ballet Theater de asemenea au participat pentru a crea o prestație perfectă.

Rămâneți alături de noi și în această săptămână!

Un gând despre „Shin Hye Sun dansează pentru ultima oară în “Angel’s Last Mission: Love”

  1. Dumy 13

    In aprilie am fost la teatru de balet si am privit „Giselle” , e unul dintre cele mai apreciate spectacole de balet, privind serialul faceam asemanari dintre povestea lui Kim Dan &Lee Yeon Seo si Giselle& Contele Albert

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s