Emisiunile muzicale ezită să-i permită lui Kang Daniel să evolueze cu melodia sa de debut solo

Se pare că emisiunile muzicale ezită să-i permită lui Kang Daniel să evolueze cu melodia sa oficială de debut. Cu doar o săptămână înainte de debut, nu s-a confirmat că el va putea să-și promoveze melodia de debut la nici o emisiune muzicală. Aceasta nu este un caz obișnuit în industria muzicală, întrucât artiștii populari, cum ar fi Kang Daniel, își găsesc chiar de acum emisiuni unde să apară.

O persoană din industrie a declarat că Kang Daniel nu va putea promova melodia sa la emisiunile muzicale din cauza disputei lui cu agenția LM Entertainment: „Întrucât Kang Daniel și disputa sa legală cu LM entertainment încă nu au ajuns la un acord comun, mai mulți producători ezită să îl invite la emisiuni.”

Însă, KONNECT Entertainment a negat spusele și a confirmat că Kang Daniel va apărea la emisiuni muzicale. Dar au explicat că ei încă negociază cu producătorii. „Nu este adevărat. Negociem cu producătorii de la emisiunile muzicale prin întâlniri față în față.” – KONNECT Entertainment

Chiar dacă curtea judecătoarească a pledat în favoarea lui Kang Daniel nu o dată, ci de două ori, LM Entertainment refuză să termină disputa legală. S-a declarat că agenția deja a găsit „noi dovezi” și pregătește un alt apel în instanță.

Cu obstacolele ce încearcă să-îl oprească din toate părțile, Kand Daniel a spus și el că a fost „luat pe sus” de recentele evenimente. Dar el refuză să se oprească, spunând că dorește „să arate publicului cât mai rapid cea mai bună calitate a muzicii sale”.

Albumul de debut al lui Kang Daniel, „Color On Me”, este plănuit să fie lansat pe data de 25 iulie, iar idolul va avea showcare-uri și întâlniri cu fanii în toată Asia, pentru a-și întâlni, în sfârșit, fanii care l-au așteptat după un lung hiatus neplănuit.

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s