Mnet recunoaște incorectitudinea voturilor din timpul episodului final al „Produce X 101”

Am trăit s-o vedem și pe asta, Mnet recunoaște că a făcut greșeli în timpul procesului de numărare și de acordare a voturilor pentru concurenții programului de supraviețuire „Produce X 101”!

La scurtă vreme după ce politicianul Ha Tae Kyung de la Bareun Future Plans a criticat dur controversa de falsificare a voturilor celebrului show, solicitând chiar și o investigație în acest caz, reprezentanții de la Mnet au venit cu declarații surprinzătoare.

Potrivit rapoartelor, întreaga echipă de producție de la „Produce X 101” își cere scuze pentru controversa din jurul rezultatelor. Producătorii au explicat că echipa responsabilă de evaluarea voturilor a verificat rezultatele finale prin intermediul a mai multe moduri. În timpul reexaminării, au rotunjit rezultatele, apoi le-au prezentat în emisie directă. Cu toate acestea, au subliniat că în timpul acestui proces nu s-au făcut modificări în ceea ce privește ratingul final și că rezultatele finale ar fi corecte.

Reamintim, mai mulți fani și-au exprimat nemulțumirea cu privire la voturile finale de la „Produce X 101”, prin urmare, Mnet va fi supus unei investigații.

sursa

Un gând despre „Mnet recunoaște incorectitudinea voturilor din timpul episodului final al „Produce X 101”

  1. Pingback: S-a descoperit o înregistrare ce ar confirma că voturile de la „Produce X 101” au fost manipulate – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s